Mini drivhus

Er du en hageentusiast, men synes du det er for utfordrende å dyrke egne frøplanter? Eller har du kanskje erfaring med tomat- eller agurkfrøplanter, men ønsker å dyrke mer krevende planter fra frø? I begge tilfeller finner du alt du trenger i denne kategorien. Ta en titt på vårt utvalg av miniveksthus!

Et miniveksthus er en beholder designet for å gi optimale forhold for spiring og dyrking av skjøre unge frøplanter og planter. Et typisk miniveksthus består av en dyp brett laget av solid plast og et gjennomsiktig plastdeksel. En slik beholder kan romme omtrent et dusin potter eller torvbriketter. Dekselet sikrer varme og beskytter jorden mot overdreven fuktighetstap, som ofte er den viktigste årsaken til at frøplanter mislykkes. Hele dette oppsettet er enkelt å transportere og kan plasseres på en vinduskarm, der plantene får riktig mengde lys uten å bli utsatt for trekk. Nettbutikken vår tilbyr miniveksthus i forskjellige størrelser. Blant våre anbefalte produkter er det svarte miniveksthuset på 47 x 15 cm med 18 potter, tilgjengelig i grønt, rosa, lilla og blått. Trenger du mer plass? Vurder et miniveksthus med 30 eller 48 potter. Vi tilbyr også et stort, ventilert miniveksthus for de mer erfarne dyrkerne, som sikrer utmerket luftsirkulasjon og eliminerer behovet for ekstra lufting. Hvis du ønsker at såingsbeholderen din også skal fungere som en dekorativ gjenstand, bør du se nærmere på hjemmehagen med en treakkent og et lokk - Respana Planter 77 cm miniveksthus gir deg muligheten til å skape en miniatyr grønn oase hjemme. Utforsk våre andre spesialtilbud; du finner garantert noe som passer dine behov!

Vi oppfordrer deg til å benytte deg av våre spesialpriser på miniveksthus. Dra nytte av sesongtilbudene og nyt gratis levering samtidig som du utvider hagehobbyen din uten begrensninger. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke nettbutikken vår!

92.57 kr
92.57 kr
112.86 kr
114.00 kr