Myggnett og skjermer

Myggnett og skjermer gir en enkel, rimelig og svært effektiv måte å beskytte deg mot mygg, veps, fluer, møll og andre insekter som ofte gjør uønskede besøk om sommeren. Utforsk vårt brede utvalg - vi har nett og skjermer som passer til alle vinduer og dører. Ikke nøl med å se hva vi kan tilby deg!

Så snart det blir varmt, ønsker vi naturligvis å åpne vinduer og balkongdører. Men mens du slipper frisk luft inn i hjemmet ditt, kan du også slippe irriterende og potensielt farlige insekter inn. Vi er her for å hjelpe deg med å beskytte deg selv og dine kjære mot disse uønskede gjestene. Med våre kvalitetsmyggnett og skjermer kan du holde vinduer og dører åpne dag og natt uten bekymringer. Vårt utvalg inkluderer blant annet enkel å montere hvit myggnett med målene 100 x 100 cm med borrelås og hvit selvklebende insektskjerm/myggnett med målene 130 x 150 cm, som også er tilgjengelig i en større størrelse på 150 x 180 cm. Vi tilbyr også grå og svarte modeller, som for eksempel selvklebende grå Hunter vindusinsektskjerm med målene 75 x 150 cm, alt tilgjengelig i vår nettbutikk. Våre myggnett har en tett vev og er laget av holdbare, elastiske materialer som er motstandsdyktige mot UV-stråler, slik at de beholder sin tetthet over tid. Er du interessert i en dørinsektskjerm? Den svarte selvklebende Hunter dørinsektskjermen med målene 75 x 220 cm og den magnetiske hvite insektskjermen med målene 100 x 200 cm venter på deg akkurat her. De gir den beste beskyttelsen mot fluer, mygg og veps, slik at du kan ventilere hjemmet ditt fritt uten frykt for farlige insekter!

Kjøp myggnett og skjermer fra de beste produsentene (Arox, Biogród, Hunter) til overraskende konkurransedyktige priser. Vi jobber for å gjøre handelen så praktisk som mulig, inkludert rimelig hjemlevering. Dra nytte av det brede utvalget av høykvalitetsprodukter i vår nettbutikk.