Stokkrose frø

Oppdag skjønnheten i Stokkrose frø fra vår nettbutikk. Disse frøene er ideelle for å legge til et landlig preg i hagen din. Våre frø er av høy kvalitet og har utmerket spireevne, da de kun kommer fra pålitelige leverandører.

Forestill deg hagen din full av stokkroser med mørke burgunderrøde, nesten svarte blomster. Disse plantene ser spesielt bra ut når de er plantet i større grupper, og de komplementerer andre stokkroser veldig godt. De er ikke bare en fryd for øyet i enhver hage, men kan også dyrkes som snittblomster. Dobbelte stokkroser er et annet sjarmerende alternativ, og frøene deres er også tilgjengelige i vår butikk. Du kan velge fra et bredt utvalg av varianter med forskjellig fargete blomster – fra rosa-oransje og lilla til gul og hvit – som harmonerer godt med andre prydplanter. Stokkroser anbefales spesielt for landlige hager og ser best ut når de er plantet i grupper. De kan faktisk vokse seg opptil 2,5 meter høye!

Når det gjelder dyrkingskrav, foretrekker stokkroser fruktbar, godt drenert jord som er rik på organisk materiale. De trives best på solrike, varme, vindbeskyttede steder. Selv om du er en nybegynner innen hagearbeid, vil du finne at disse plantene er relativt enkle å dyrke. Det eneste du bør være oppmerksom på, er ikke å overvann; stokkroser kan råtne i for fuktig jord. Hvis du fortsatt ikke kan bestemme deg for hvilken type stokkrose du vil ha, tilbyr vi en frøblanding som garanterer blomster i forskjellige farger.

I tillegg til deres estetiske appell, er mange sorter av stokkroser også ofte brukt i urtemedisin. Den vanlige stokkrosen er spesielt verdsatt for sine antiinflammatoriske, forebyggende og slimløsende egenskaper.

Pynt opp hagen din med våre nydelige Stokkrose frø, og nyt både deres skjønnhet og deres varierte bruksområder!