Lobeliafrø

I vår nettbutikk vil du finne Lobeliafrø fra en rekke hage-lobelia arter. Disse frøene skiller seg ut med sin høy kvalitet og utmerket spireevne, og er utelukkende innhentet fra pålitelige leverandører. Dette sikrer vellykket dyrking, forutsatt at de riktige dyrkningsforholdene blir observert.

Lobelia vil forskjønne hagen din fra vår til midt på høsten. De produserer et mangfold av blomsterfarger: hvit, blå, rosa, lilla, og rød. Ofte dyrket i hengende kurver, blir det ofte referert til som hengende lobelia. Når det dyrkes i potter, dekorerer det vakkert balkonger, lysthus og terrasser. Hvis det sås i blomsterbed, dekker det dem med et livlig, fargerikt teppe. Husk å opprettholde de riktige dyrkningsforholdene – denne planten trives på solrike steder med godt drenerende, humusrik jord.

Vi anbefaler spesielt Lobeliafrø av "White Lady" -varianten, som vokser til lave planter prydet med hvite blomster. Denne typen er ideell for kanter, grenser og beholdere. Når den plantes sammen med verbenas, gazanias, eller lave voksende asters, skaper den en slående kontrast. Du kan også bli fascinert av lobelia med karminrøde blomster på hengende stilker, perfekt for hvite hengende kurver. Eller kanskje lobelia med vakre safirblå blomster på stilker som når 50-60 cm fanger øyet ditt. Hvis du er usikker på hva du skal velge, tilbyr vi et variert utvalg av Lobeliafrø for å skape en blendende, flerfarget blomsteroppsats