Løselig gjødsel

Vannløselige gjødsler er eksepsjonelt populære blant gartnere og potteplanteentusiaster på grunn av deres raske virkning og effektive, enkle anvendelse. Disse gjødslene er tilgjengelige som flytende konsentrater og pulver, designet for å brukes under vanning. Denne metoden sikrer at næringsstoffene leveres direkte til røttene for umiddelbar absorpsjon, og minimerer ethvert tap. Vår kategori inneholder et bredt utvalg av vannløselige mineral- og organiske gjødsler, egnet for ulike pryd- og spiselige planter i hager og beholdere. Opplev de raske resultatene og høy effektivitet av vannløselige gjødsler!

Vi anbefaler på det sterkeste våre Substral bestselgere: den ultraeffektive hjem- og balkongplantegjødsel, den grønne plantegjødsel for å forhindre bladgulfarging, og den organiske tomat- og urtegjødsel - et konsentrat for å forberede 140 liter klar-til-bruk løsning. Ikke gå glipp av vår spesialiserte, vannløselige "Magiczna Siła" (Magisk Kraft) serie, perfekt for plener, hortensiaer, klematis, pelargonier, tomater, agurker og druer.

Vårt Target-sortiment er også svært ettertraktet av kunder. "Eksplozja Kolorów" (Fargeeksplosjon) balkongplantegjødsel, "Moc Pąków" (Knoppkraft) rosegjødsel, og "Moc Zieleni" (Grønnkraft) bartrægjødsel, blant annet, vil sterkt støtte dine hagearbeid. Hvis hagen din nylig har vært påvirket av ugunstige værforhold, vurder å bruke Sumins tørke- og frostregenererende plantegjødsel. Ikke gå glipp av "Dorodne Warzywa" (Praktfulle Grønnsaker) gjødsel fra samme serie.

For de som trenger høykvalitets konsentrerte gjødsler for potteplanter, tilbyr vi spesialiserte gjødsler for orkideer, sitrusfrukter, kaktuser, bregner og grønne planter til uslåelige priser. Bestill førsteklasses vannløselige gjødsler for å forbedre plantenes vitalitet, lysne bladverket og øke blomstring og fruktproduksjon. Du vil sikkert finne det perfekte produktet hos Garden Seeds Market. Bla gjennom vårt utvalg, velg riktig produkt og legg det til i handlekurven med ett klikk eller trykk. Å handle hos oss er en fornøyelig opplevelse - prøv det nå!