Hjemme

Nettbutikken vår tilbyr et bredt utvalg av tilbehør for ditt hjem. Se deg rundt og sjekk hva du kanskje trenger. Du vil finne produkter som er nødvendige for daglige gjøremål og oppgaver til utmerkede priser i vår butikk.

Praktiske organisatorer er nødvendige for å opprettholde orden og redusere rot i hjemmet ditt. Utforsk "Kurver, containere og esker" underkategorien, der du vil finne estetisk tiltalende esker, sammenleggbare kurver, oppbevaringsbeholdere i ulike størrelser (med eller uten lokk) og vaskeboller. Vi tilbyr også kleskurver, inkludert en XXL størrelse. Funksjonelle søppelbøtter er nødvendige, enten du trenger en for kjøkkenet, badet eller kontoret. Du vil finne en søppelbøtte som passer dine behov, som den 10-liters Swantje søppelbøtten med roterende lokk og den store 50-liters Rasmus søppelbøtten med vippløsning. Våre rimelige og praktiske verktøykasser, brett og organisatorer, som Caliber verktøykasser og Multicase Cargo verktøykasser med skuffer, anbefales spesielt for alle DIY-entusiaster. Små gjenstander som skruer, spiker, gummistrikker, sy- og håndverksutstyr kan oppbevares ryddig i spesielle poser som er tilgjengelige i "Gjenlukkbare glidelåsposer" -seksjonen, med ulike størrelser fra 40 x 60 mm til 300 x 400 mm. Rydding og byggearbeid kan kreve bruk av tau og snorer, og vi garanterer konkurransedyktige priser for bomull, hamp, polypropylen, sisaltau, samt tau og liner laget av andre holdbare materialer. Trenger du en mopp eller en hagebøtte? Bestill en i vår butikk, hvor vi har bøtter med kapasiteter fra 5 til 20 liter på lager. Du vil også finne store, solide bokser og rengjøringsmidler, inkludert antibakterielle geler, rengjøringsmidler for søppelbøtter og stoffer for fjerning av svart karbon, i vår nettbutikk. Takket være disse produktene blir det mye enklere å opprettholde orden og renslighet i hjemmet ditt. Ikke glem å besøke "Spire" -seksjonen. Hvis du streber etter en sunn livsstil, kan du ikke gå glipp av vitaminrike spirer dyrket i ditt eget kjøkken. Du vil finne de beste beholderne for å dyrke spirer i vår butikk. I tillegg tilbyr vi andre nyttige hjemmeartikler, som myggnett og insektskjerm, termometre og værstasjoner, feiebrett og kullspader, samt mange andre produkter. Vi oppfordrer deg til å utforske våre underkategorier. Du vil finne mange praktiske løsninger som vil forenkle husarbeidet ditt!

Benytt deg av våre konkurransedyktige priser på tilbehør til hjemmet. Investér i høyeste kvalitet og handle på nett uten å forlate hjemmet ditt eller bære tunge handleposer. Vi bryr oss om din komfort - se selv hvor mye du kan dra nytte av å handle hos oss!

Liten spirer - en beholder for dyrking av spirer - -40%
34.11 kr 56.86 kr
Kampanjen avsluttes
Stor spirer - en beholder for dyrking av spirer - -40%
51.26 kr 85.43 kr
Kampanjen avsluttes
5.86 kr
6.43 kr
10.40 kr
11.86 kr
12.34 kr
13.26 kr
14.00 kr