Bassenger og tilbehør

Sommertiden er den perfekte tiden for utendørs avslapning. Vår kategori med bassenger og tilbehør tilbyr et bredt utvalg av produkter som gjør det fine været enda mer hyggelig for deg og din familie. Ikke nøl, utforsk vårt omfattende utvalg og gled din familie med en utmerket gave!

Å ha et basseng i hagen gir glede ikke bare til barn, men til alle. Er du klar over hvordan du skal vedlikeholde det slik at det alltid er rent og godt vedlikeholdt? I vår seksjon for bassenger og tilbehør finner du alle nødvendige produkter til svært konkurransedyktige priser. Uansett om du velger en liten oppblåsbar pool eller en stor en som krever installasjon i bakken, vil du dra nytte av tilbehør som den 25 cm rette bassengbørsten og et 1,3 m bladnet med teleskopisk håndtak. Høykvalitets tilbehør hjelper til med å rengjøre vanskelig tilgjengelige områder og fjerne blader, insekter og annet skitt fra bassenget. Ikke glem å bestille vår enkle å bruke desinfeksjonsbeholder for å sikre vannkvaliteten. I tillegg kan installering av et termometer hjelpe deg med å avgjøre om vannet har optimal badetemperatur. For de med oppblåsbare bassenger kan det være lurt å kjøpe et bassengreparasjonssett med lim og lapper for å raskt løse eventuelle problemer. Beskytt også bassenget ditt med en rund 309 x 309 cm bassengbunnduk for å hindre mekaniske skader.

Vi er forpliktet til å kontinuerlig utvide vårt tilbud. Vi er glade for å presentere disse moderne og pålitelige bassengtilbehørene til overkommelige priser. Dra nytte av våre praktiske løsninger og nyt hagebassenget ditt.

116.63 kr
243.83 kr