Solhatt frø

Oppdag skjønnheten og allsidigheten av Echinacea, også kjent som Solhatt frø, i vår butikk. Disse flerårige plantene er perfekte for landlige hager og kommer i to hovedvarianter som er verdt å merke seg: hvit og lilla. Du kan være trygg på at vi kun tilbyr frø av høy kvalitet, som utelukkende kommer fra anerkjente frøprodusenter.

Hvis du foretrekker elegante hvite blomster, bør du velge den hvite Solhatt-varianten, som kan vokse opp til 1 meter høy. Dette valget er perfekt for å tilføre sjarm til blomsterbedene dine og er også utmerket for snittblomstarrangementer. Den lilla Solhatten, derimot, tilbyr ikke bare dekorativ verdi, men også helbredende egenskaper. Den passer utmerket med asters, andre hvite Solhatter og prydgress, og skaper et harmonisk hagemiljø.

Kan du ikke bestemme deg for en enkelt variant? Vi anbefaler vår blandete Solhatt frø-utvalg, som har blomster i hvitt, rosa og gult. Disse varierte variantene vil pryde blomsterbedene dine fra slutten av sommeren til begynnelsen av høsten. Velg Solhatt frø fra vår kolleksjon og forvandle hagen din til en oase av farge og vitalitet.