Søppelkasser

En søppelkasse er et nødvendig element i ethvert hjem, kontor eller sommerhytte. Små, mellomstore eller store; med roterende eller vippbare lokk – du finner dem alle i vår nettbutikk. Vi inviterer deg til å bla gjennom vårt utvalg!

Hvis du er på utkikk etter en kompakt søppelkasse som passer for ditt bad eller studierom, vurder vår 10-liter sølvgrå Swantje søppelkasse med et roterende lokk, eller 10-liter grafittgrå Rasmus søppelkasse med et vippbart lokk. Velg en farge som smelter sømløst inn i interiøret ditt, forsterker rommet uten å tiltrekke unødvendig oppmerksomhet. Hvis du trenger noe større, kan 25-liter Swantje eller Rasmus kassene være ideelle. Vi har også den stilige beige 23-liter Maxi-Swing kassen. For kjøkkenet ditt er den 45-liter sølvgrå Magne søppelkassen med et trykk-åpne lokk perfekt, da den kan holde rikelig med avfall, og reduserer behovet for daglig tømming. Hver beholder i vår butikk er laget av lett, men holdbar plast og har et praktisk, innfellbart lokk. De er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende. Bla gjennom vårt galleri for å se selv!

Vår nettbutikk spesialiserer seg på utstyr og tilbehør for hjem og hage, og tilbyr søppelkasser til uslåelige priser. Produktbeskrivelser gir detaljerte spesifikasjoner, inkludert dimensjoner. Med vårt brede utvalg av størrelser og farger, er du sikker på å finne den perfekte søppelkassen for ditt rom. Utforsk vårt utvalg i dag!

239.94 kr
239.94 kr
241.60 kr