Maisfrø

Sjekk ut frøene som tilbys i vår nettbutikk – kanskje vår Maisfrø-kategori vil fange interessen din? Vi skryter av et bredt utvalg av ulike maisvarianter, egnet både for matlaging og dekorative formål.

Hvis du vurderer å dyrke søt mais med ekstraordinært søte korn, bør du vurdere "Gucio"-varianten. "Ramondia" er en annen kultivar som vi sterkt anbefaler, med like søte gule eller hvite korn som vil pryde hagen din på kolber om sommeren. Mais fra disse variantene kan nytes kokt eller i salater. For popkornentusiaster anbefaler vi "Dobosz" popkornfrø. De er relativt enkle å dyrke, og du vil raskt merke når kolbene deres er modne og klare for høsting. Hvis du er opptatt av helse, vil du være glad for å vite at spirer er en rik kilde til næringsstoffer – vitaminer, mineraler og enzymer. Derfor inkluderer vår Maisfrø-kategori også spirefrø, som lar deg dyrke dine egne næringsrike spirer for en sunn og velsmakende snack. I tillegg tilbyr vi dekorative maisvarianter hvis kolber gjør imponerende tillegg til både ferske og tørkede blomsterarrangementer. De produserer flerfargede blomsterstander med korn som kommer i en blanding av gul, hvit, svart og rød, avhengig av varianten.

Så hvorfor velge mais? Primært er det en næringsrik matvare, rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter. Maisprodukter er også en grunnleggende matvare for mange personer med glutenallergi.