Hageplantegjødsel

Hageplante gjødsel omfatter et bredt utvalg av produkter som er designet for å berike jorda for prydtrær, busker, stauder med dekorative blomster og løv, samt frukt, grønnsaker og urter. Vårt omfattende utvalg inkluderer effektive granulerte hageplante gjødsel, vannløselige pulver for både jord- og bladapplikasjoner, konsentrerte geler og væsker, tilgjengelige som fler- eller enkeltkomponentformler med mikronæringsstoffer, humus og vitaminer. Alle disse høykvalitetsproduktene finnes i vårt lager og tilbys til svært konkurransedyktige priser.

Hvis du har blomsterbed i hagen din, bør du vurdere å bestille vår flytende Garden Pansy og Violet gjødsel, Rhododendron, Camellia og Acidophilic Plant gjødsel i en praktisk håndpumpe-sprøyteflaske, Begonia gjødsel eller Konsentrert Flytende Rose gjødsel. Du kan også forbedre hagen din med vår utmerkede flytende "Barwne Pole" (Fargerik Eng) Heather gjødsel for myrer og våre Fern gjødsel, tilgjengelige i forskjellige pakkestørrelser, for å nære bregner. Vi tilbyr høykvalitets blomstrende plante gjødsel for å forlenge blomstringsperioden og levende grønne plante gjødsel som vil gi løvet ditt en intens, lys grønn farge. I tillegg anbefaler vi våre høstgjødsel for å optimalt forberede trær og busker for vinteren i hagen, samt granulert gjødsel. Denne allsidige naturlige gjødsel beriker jorden med verdifull organisk materiale, forbedrer strukturen og støtter rotutviklingen, samtidig som den leverer riktig mengde næringsstoffer til blomstrende planter, grønnsaker og frukt uten risikoen for overgjødsling.

I Garden Seeds Market er vi stolte av å tilby et eksepsjonelt variert utvalg av hageplante gjødsel. Velg fra anerkjente produsenter som Agrecol, Biopon, Florovit, Ogród-Start og Target, og opplev de herlige resultatene selv!

63.43 kr
63.43 kr
85.17 kr