Grilling / griller og tilbehør

Våre griller, grillutstyr og tilbehør vil hjelpe deg med å forberede deg til den kommende grillsesongen! Utforsk Garden Seeds Market sitt utvalg og la oss overraske deg med de nyeste grillteknologiske nyhetene. Handle online uten å tømme lommeboken. Vi gjør det mulig!

Hvis du vurderer å kjøpe en ny grill (barbecue), bør du ta en nærmere titt på modellene som er tilgjengelige i vår butikk. Vi anbefaler den kompakte og rimelige 35 cm runde grillen med rotisseri eller den 42 cm runde tønneformede grillen for alle klassiske grillentusiaster. Begge passer til enhver terrasse eller balkong! Hvis du trenger en større enhet, bør du vurdere våre rektangulære griller. De kan håndtere matlaging for hele familien! Vårt toppvalg er den rektangulære 58 x 38 cm grillen med to sidehyller - et solid og brukervennlig produkt som garanterer den deilige smaken av alle typer kjøtt. Har du en hage eller en parsell? Vi har noe spesielt for deg: en 52 cm bred hengende grill, perfekt for å tilberede deilige retter over et bål. Og hvis du drømmer om å lage din egen røykte skinke og pølser, må du ikke gå glipp av vår balkongrøyker med en dyp brett. Det er et enkelt å bruke og enkelt å rengjøre verktøy designet for hjemmerøyking. Ikke glem grilltilbehøret - inkludert effektive opptenningsmidler, grillrengjøringsverktøy, riststativer, gafler, snuere, presser og holdere. Sjekk dem ut! Våre miljøvennlige grill-opptenningsmidler - 3 stykker, naturlige opptenningsklosser - 30 luktfrie, sunne trebriketter og kull er produkter som definitivt bør havne i handlekurven din! Vi tilbyr også trebiter for røyking og grilling, laget av 100% eple, bøk, valnøtt og eikeved, perfekte for å tilføre smak til kjøttet. Har du problemer med å tenne opp en brann? Invester i din komfort og få en praktisk belg - en luftblåser for å tenne opp grillen. Du kan også trenge 30 cm lange bambusspyd tilgjengelige i pakker med 40. Hvis du foretrekker gjenbrukbare verktøy, bør du vurdere å bestille krombelagte stålsatayspyd og den 140 cm lange ergonomisk bøyde leirbålservelatgaffelen. For å minimere risikoen for forbrenning under grilling over glødende kull, bruk den 41 cm fiskegrill- og stekholderen, en 23 x 21 cm kjøttgrillholder, en hotdog/pølsegrillholder, rustfritt stål snur og gafler, og den 17 cm syltet kål, agurker eller grilltenger. Dette utvalget av verktøy bør være en del av enhver grillentusiasts utstyr. En 3-i-1 grillbørste - svamp, børste og skrape, eller den trådbørsten med skrape for rengjøring av griller og røykeovner, vil hjelpe deg med å rydde opp etter festen. Og husk, dette er bare en liten del av vårt utvalg. Vi oppfordrer deg til å utforske videre!

Du vil finne griller, grillutstyr og alt nødvendig tilbehør til konkurransedyktige priser bare i vår butikk. Dra nytte av vårt gratis leveringsalternativ for å spare enda mer. Vi garanterer 100% tilfredshet - ikke nøl med å prøve oss!