Torvpellets

Torvpellets er en moderne løsning for å dyrke frøplanter både hjemme og profesjonelt. Med dette produktet kan du så frø raskt og enkelt uten å skitne til hendene dine. La oss forklare hvordan det fungerer!

Utvidbare torvpellets består av små porsjoner torv, komprimert og pakket inn i et biologisk nedbrytbart materiale. Når de blir vannet, utvider disse pelletene seg og forvandler seg til en miljøvennlig "potte". Torv er lett, porøs og kan absorbere en betydelig mengde vann, noe som gir spirende frø de ideelle vekstforholdene. Du vil ikke lenger trenge å slite med tunge sekker med såjord eller forberede blandinger selv. Si farvel til den repetitive oppgaven med å vaske plantepotter og hjertesorgen av å skade sarte røtter under transplantasjon. Torvpellets effektiviserer produksjonen av frøplanter. Siden de er laget av 100% naturlige materialer, kan du plante dem direkte med frøplantene. Dette er en miljøvennlig, kostnadseffektiv og tidsbesparende løsning. Kjøp førsteklasses torvpellets til en spesialpris i vår nettbutikk. Vi tilbyr dem i tykkelser på 18, 33 og 44 mm, med pakker som varierer fra 10 til 996 stykker. Klikk på produktet, ta en nærmere titt, og skjem deg bort med en prøve av dette enestående produktet.

Bli med oss for en shoppingopplevelse på nettmarkedet for hagefrø. Å dyrke planter med vår hjelp er mindre arbeidskrevende og mer givende. Bestill torvpellets i dag og nyt rimelig hjemmelevering.

52.71 kr
191.69 kr
566.34 kr
1,210.63 kr
1,344.00 kr
2,665.14 kr