Gjødsel av sitrusplanter

Utforsk vår underkategori av Sitrusplantegjødsel, rettet mot entusiaster av potteplanter som sitron-, appelsin- og mandarintre. Disse dekorative minitrærne, perfekte for hjemmemiljøer, kan tilby deg aromatiske, vakre frukter med riktig stell. Ivrig etter å se disse imponerende dyrkeresultatene? Velg våre sitrusgjødsler. Et passende produkt bør inneholde rikelig med nitrogen, kalium og fosfor, sammen med en balansert blanding av mikronæringsstoffer, for å møte de grunnleggende behovene til sitrustrær. Vår hagebutikk tilbyr et bredt utvalg av sitrusgjødsler, inkludert toppmerker, for å sikre kvalitet og mangfold.

Vi er stolte av å presentere produkter som Agrecol Sitrusgjødsel og Biopon Sitrusgjødsel, designet for enkel anvendelse under rutinemessig vanning, alt til uslåelige priser. Substral Sitrusgjødsel, et konsentrat for 35 liter løsning, utmerker seg med sin effektivitet og raske frigjøring av næringsstoffer. For de som ikke kan mate plantene sine regelmessig, er Compo Sitrusnæring med engangsapplikator ideell. Klipp bare av tuppen, sett applikatoren i potten og dra på ferie uten bekymringer. Dette sikrer en kontinuerlig fire ukers næringsforsyning til dine sitron- og appelsintrær. I tillegg tilbyr butikken vår høykvalitets Compo jord for middelhavsplanter, beriket med Compo-Plus, leire, humus og en langsomt frigjørende startgjødsel. Denne jorden er ideell for dyrking av sitrustrær, oliventrær, stokkroser, lavendel, fikentrær og andre middelhavsarter.

Bestill fra vår nettbutikk for å få tilgang til førsteklasses produkter til flotte priser. Påliteligheten, effektiviteten og den umiddelbare effekten av våre sitrusgjødsler lar deg fullt ut nyte disse dekorative, eksotiske plantene. Våre produkter er designet for suksess - prøv dem ut i dag!