Gjødsel av sitrusplanter

Gjødsel av sitrusplanter danner en underkategori som omfatter vårt tilbud til eiere av sitron-, appelsin- og mandarintrær. Disse eksepsjonelt dekorative minitrærne vokser godt under hjemmeforhold, og hvis du tar vare på dem, vil de også belønne deg med aromatisk, fantastisk frukt. Gleder du deg til å se disse spektakulære dyrkingsresultatene? Utstyr deg selv med sitrusgjødsel. Et produkt, som innholdet samsvarer fullt ut med de grunnleggende behovene til sitrustrær, bør inneholde nok nitrogen, kalium og fosfor, mens en balansert dose mikronæringsstoffer heller ikke kan gå glipp av. Det er et bredt utvalg av sitrusgjødsel tilgjengelig på markedet - du finner produkter fra de mest anerkjente produsentene her i hagebutikken vår!

Vi tilbyr Agrecol Citrus gjødsel og Biopon sitrus gjødsel, beregnet på å supplere planer under rutinemessig vanning, til eksepsjonelt konkurransedyktige priser. Substral Citrus Fertilizer - konsentrat til 35 liter klar til bruk løsning skiller seg ut med utmerket effektivitet og rask frigjøring av næringsstoffer. Hvis du ikke kan mate plantene dine regelmessig, kjøp Compo Citrus næringsstoffet i en engangsapplikator. Klipp av spissen, plasser applikatoren i gryten og dra på ferie uten bekymringer. Sitron- og appelsintrærne blir matet kontinuerlig i løpet av fire uker. Vår butikk tilbyr profesjonell Compo-jord av høy kvalitet til middelhavsplanter, beriket med Compo-Plus-middel, leire, humus og sakte frigitt startgjødsel. Du kan bruke den med hell til dyrking av sitrustrær, oliventrær, rosemallows, lavendel, fikentrær og mange andre planter som kommer fra Middelhavet.

Bestill i vår nettbutikk for å kjøpe produkter i førsteklasses klasse til rimelige priser. Pålitelighet, effektivitet og umiddelbar innvirkning av våre sitrusgjødsel gjør at du kan nyte disse eksotiske, eksotiske plantene. Våre produkter lar deg lykkes - prøv det fremdeles i dag!