Solsikkefrø

Få solen inn i hagen din med solsikker. Disse livlige plantene vil ikke bare forskjønne området rundt hjemmet ditt, men de tilbyr også en rekke fordeler for kjøkkenet og helsen din. Solsikkefrø er fulle av umettede Omega-6 fettsyrer, B-vitaminer, og essensielle mineraler. I tillegg utvinnes den næringsrike solsikkeoljen fra nettopp disse frøene. Solsikker vil ikke bare berike kostholdet ditt, men også legge til en ekstra sjarm i hagen din, alt mens de tiltrekker seg en rekke nyttige insekter.

Leter du etter et morsomt og lærerikt prosjekt for barna dine? Vi anbefaler "Happy Garden" serien av solsikkefrø. Disse plantene er lette å dyrke og bør ikke by på noen utfordringer for deg eller dine unge gartnere. Høst frøene fra august til september. For de beste resultatene anbefaler vi at du fjerner de hele blomsterhodene, eller blomsterstandene.

Vi forstår at spirer er en næringsrik snack som er høyt verdsatt av de som prioriterer sunn mat. For å møte disse behovene, tilbyr vi solsikkefrø som er spesielt utvalgt for enkel hjemmespiring. Disse utgjør en velsmakende og næringsrik tillegg til sandwicher og salater.