Petuniafrø

Fyll opp hagen din med frø av Petunia og Surfinia hvis du ønsker å berike din uteplass med livlige, iøynefallende blomster. Vi garanterer kun frø av høyeste kvalitet, utelukkende fra pålitelige leverandører. Velg mellom et bredt utvalg av varianter, alle med unike blomsterfarger og -former.

Drømmer du om en delikat, bleklilla Surfinia med doble blomster? Da har du kommet til rett sted. Denne varianten er perfekt for hengende beholdere på grunn av sine hengende stengler. Den passer også godt langs lavere kanter sammen med andre Surfinia-typer. For et komplementært utseende, vurder den storblomstrete Petuniaen med store blå blomster; den harmoniserer vakkert med de nevnte Surfinias. For de som er ute etter mer eksotiske blomster, bør vurdere Surfinia-frø med kruset mørk rosa, gul eller hvit blomstring, eller den lavtvoksende Petunia med stjerneformede blomster. "Bicola F2"-varianten er sikker på å vekke interesse med sine doble og halvdoble burgunder-og-hvite blomster. For de som ikke kan bestemme seg, tilbyr vi en Petunia og Surfinia frøblanding som vil pryde balkongen eller terrassen din med et spekter av fargerike blomsterstander.

Petuniaer er lette å dyrke, noe som gjør dem til et ideelt valg for hagearbeid nybegynnere. Ikke nøl—velg frø av din favorittvariant i dag!