Sinnia, frøkenhatt frø

Vi tilbyr et herlig utvalg av frøkenhatt frø som gir praktfulle fargede blomster. Velg mellom forskjellige varianter som spenner over to arter - smalbladet sinnia og vanlig sinnia, også kjent som elegant sinnia. Disse plantene er perfekte for å forskjønne hager, spesielt de som er utformet i en rustikk stil. De pryder utendørsområdet ditt med livlige blomster fra juni til den første frosten om høsten. Sinnia er også flott for snittblomster.

Vi anbefaler på det sterkeste frøene fra den dahlia-blomstrete elegante sinniaen "Envy," som produserer slående grønngule blomsterhoder på relativt lange stengler. For de som er interessert i smalbladet sinnia, tilbyr den meksikanske sinniaen solrike, doble eller enkle gult-brune blomsterhoder. Hvis du planlegger å dyrke blomster i potter, er den elegante "Lilliputian" sinnia et utmerket valg, ettersom den har en kompakt vekstform og bærer flerfargede blomster.

Ikke gå glipp av vår "Plomienny Ogrod" (Flammende hage) utvalg, tilgjengelig eksklusivt i vår nettbutikk. Denne nøye kuraterte samlingen inkluderer blant annet frøkenhatt frø av den dahlia-blomstrete elegante varianten.