Hjemmekonservering

Velkommen til vår avdeling for hjemmelagingsutstyr! Har du lyst til å prøve deg på å lage pølser eller ost? Drømmer du om å lage den perfekte vinen eller brygge en uslåelig øl, lager eller pilsner? Vår nettbutikk tilbyr alt utstyret og forsyningene du trenger for å lykkes i ditt valgte håndverk, og alt til priser som alle har råd til!

Hjemmelagingutstyr lar deg fange sommerens essens gjennom de kalde vintermånedene. Hvis du ønsker å nyte den naturlige godheten i frukt og grønnsaker året rundt, besøk vår avdeling for juice, syltetøy og hermetikk. Der vil du finne førsteklasses glass og lokk, flasker, juicepresser, fruktjuicepresser og etiketter for konservering. Ikke gå glipp av vår avdeling for sylting av kål og agurker. Vi tilbyr tønner, steintøy og syltetøyglass til uslåelige priser. Vår butikk har også kålskjærere, stampere, støtere, gafler, øser, tang og mange andre nyttige verktøy. For de med en søt tann, er vår avdeling for baking og konditori et must. Du vil finne førsteklasses kjøkkentermometre, bakerens gjær og keramiske pizzasteiner. Og hvis du er en ostekjenner, kan du fordype deg i verden av ostetilvirkning og meieriprodukter med våre overlegne ostepresser, ostelagingformer og osteklut som sikrer suksess i dine meieribestrivelser. Vi anbefaler også å utforske vår avdeling for pølseproduksjon, kjøttkonservering og røyking, der du vil finne alt du trenger for saftige pølser, skinke og kjøttkaker. Fra kroker for røykerier til slaktertråd, kjøttnett, skinkekokere, pølsestoppere og kjøttkverner - vi har alt. Og for de som er lidenskapelige om ølbrygging, cider- og vinproduksjon eller håndverksdestillering av smaksatt brennevin, tilbyr vi robuste bryggesett, vinproduktsett, destillasjonsapparater, siler, gjæringstuber, fruktjuicepresser og essensielt tilbehør som flaskekorker, korker, karaffer, dekantere, flasker, fat og mer. Leter du etter førsteklasses øl- eller vingjær, gjærnæringsstoffer eller produkter som forbedrer gjæringen? Vi har deg dekket! Ikke nøl - la oss hjelpe deg med å forfølge din nye lidenskap!

Bla gjennom vårt omfattende utvalg, og du vil finne hjemmelagingsutstyr og forsyninger fra anerkjente produsenter til utrolig rimelige priser. Velg vår rimelige hjemlevering og konsolider alle dine shoppingbehov på ett praktisk sted - effektivt, rimelig og med garanti for tilfredshet. Velkommen til vår butikk!

5.86 kr
6.43 kr
10.40 kr
11.86 kr
13.26 kr
14.00 kr
16.86 kr
17.14 kr
20.00 kr
22.29 kr
24.00 kr