Hjemmekonservering

Velkommen til vår avdeling for hjemmekonserveringsutstyr! Er du opptatt av å prøve ut pølse eller osteproduksjon? Streber du på å lage en perfekt vin eller brygge til en utmerket øl, pils eller Pilsner? Nettbutikken vår tilbyr komplett utstyr og forsyninger som er nødvendige for å mestre håndverket du ønsker. Og alt dette for den prisen som alle har råd!

Ved å bevare utstyret kan du holde sommerens teft hele vinteren. Hvis du ønsker å glede deg over sunne vitaminer fra frukt og grønnsaker hele året, kan du gå til delen Juicer, Jams and Canned Conserves. Du finner glass og lokk av høy kvalitet, flasker, juice-produsenter, fruktpresser og konserver etiketter der. Du bør heller ikke overse delen av kål og agurk pickling. Vi tilbyr fat, steintøy og sylteagurk til meget konkurransedyktige priser. Du finner også kålfresere og tampere / pundere, gafler, øseboller, tang og annet nyttig redskap i butikken vår. Vi anbefaler delen Bakning og kringle til alle som elsker kaker, bakverk og melretter. Vi har plassert gode kjøkkentermometre, bakergjær og keramiske pizzabakstener. Hvis du derimot er en ostekjenner, kan du prøve ferdighetene dine på områder som osteproduksjon og melkeri. Vi har gode ostepresser, osteformer (former) og osteklut som garanterer vellykket produksjon av meieriprodukter på kjøkkenet ditt. Vi oppfordrer deg til å ta en titt på delen Pølseproduksjon, køddyring og røyking. Det er alt du trenger for å tilberede deilige pølser, skinke og kjøttlapper. Kroker til røykerier, slakter garn og kjøttnetting, skinkeovner, pølsefyllere (fyllstoffer) og kjøttdeiggere utgjør bare en del av tilbudet vårt. Hva med ølbrygging, cider eller vinlaging og hjemmeproduksjon av brennevin Vi tilbyr solide ølbryggesett, vinsett, destillatorer, must-sil, gjæringsrør, fruktpresser og alt annet nødvendig tilbehør, for eksempel flaskekorker og korker, kaféer, karaffel, hofte-kolber, fat og annet nyttig utstyr. Hvis du er ute etter øl- eller vingjær av høy kvalitet, gjærnæringsstoffer eller ønsker å kjøpe fermenteringsfremmende produkter, kan du få dem alle enkelt i butikken vår. Ikke nøl - vi hjelper deg med å utvikle ferdigheter i din nye hobby!

Vi inviterer deg til å se gjennom vårt brede tilbud. Du vil få hjemmekonserveringsutstyr og rekvisita fra anerkjente produsenter til veldig rimelige priser. Bestill den latterlig billige hjemleveringen og fullfør alt utstyret du trenger ved å handle på et enkelt sted - raskt, praktisk, til liten pris, med tilfredshetsgaranti. Velkommen til butikken vår!