Pelargonium frø

Oppdag en verden av levende farger og tidløs skjønnhet i vår Geranium, Pelargonium frø kategori. Ofte hyllet som "balkongens dronning," er pelargonium en plante som skiller seg ut for sin eksepsjonelle kvalitet. Våre pelargoniumfrø kommer utelukkende fra pålitelige, førsteklasses produsenter, og garanterer deg en blomstrende blomst. Velg fra et bredt utvalg av pelargoniumvarianter, hver med unike blomsterfarger, og design enkelt en fantastisk oppstilling som vil pryde balkongen eller inngangspartiet fra vårstart til den første høstfrosten.

Vårt beste anbefaling? Den rødblomstrede pelargonium, perfekt for å legge til et fargeklatt i balkongkasser, potter på terrasser, og til og med inne i hjemmet. Denne iøynefallende varianten passer vakkert med pelargonium som produserer store, hvite blomster arrangert i slående skjermer. Hvis du er ute etter noe annet, bør du vurdere den rosa-oransje pelargonium, som trives både i potter og blomsterbed. Ikke overse heller den eføybladede pelargonium; dens enkle, flerfargede blomster trives i hengende kurver og vil legge til et fargeklatt i hjemmet og omgivelsene fra vår til høst. Bladene på denne varianten tilbyr også dekorativ verdi, de skinner i lyset og ligner eføyblader, som navnet antyder.

Geranium, Pelargonium frø er relativt enkle å dyrke, noe som gjør dem til et ideelt valg for både erfarne gartnere og de som bare begynner. Det er imidlertid viktig å plante dem i godt drenert, fruktbar jord. Vanning bør være konsekvent—hver annen dag, eller daglig i varmere perioder—men unngå å spraye bladene, da dette kan føre til råte. Stol på oss, disse plantene er en verdifull investering for enhver hage eller hjem.