Rotpulver og podevoks

Hvis du er lidenskapelig opptatt av hagearbeid, er rotstimulerende pulver og podningsvoks essensielle tillegg til verktøysettet ditt. Disse førsteklasses planteproduktene sikrer utmerkede resultater i beskjæring av trær og vellykket reproduksjon ved hjelp av stiklinger. Regelmessig beskjæring er viktig for alle frukttrær, busker og mange prydbusker. Når du fjerner tykkere grener, er det avgjørende å bruke podningsvoks, som akselererer vevsheling og beskytter planten mot skadelige bakterier og sopp.

For dette formålet anbefaler vi sterkt det kostnadseffektive Sumin-podningsvokset for sår på trær og busker med bånd og det pålitelige Eko-Derma podningsvokset, spesielt egnet for trepodning. Oppdag enkelheten med den innovative Fito-Plaster Spray, som kan påføres uten børste og legger til litt moro i hagearbeidet. Hvis du beskjærer for stiklinger, bør du vurdere våre førsteklasses rotstimulatorer. "Korzonek Z" er designet for grønne planters rotvekst, "Korzonek PZ" for halvbuskplanter og "Korzonek D" for planter med treaktige stammer. Disse utmerkede produktene fra det velrenomerte merket Target vil sikre at stiklingene dine trives og etablerer seg i nye omgivelser. Utforsk også Agrecol rotgjødsel for ekstra fordeler. Og for de som transplanterer sensitive potteplanter, er "Zdrowy Korzeń" Spray Remedy fra Zielony Dom et perfekt valg.

Besøk i dag vår seksjon for rotstimulerende pulver og podningsvoks. Kjøp anerkjente merker på nettet for en sømløs opplevelse og bli en verdsatt fast kunde. Det er virkelig verdt det!