Beholdere og vesker

Vi er stolte av å presentere vårt brede utvalg av beholdere og vesker, tilgjengelige i ulike typer og størrelser - vi har dem alle - og vi tilbyr rimelig hjemleveringsalternativ. Trenger du en verktøykasse, en containerpose eller en bensinkanne? Du vil finne disse produktene til konkurransedyktige priser i vår nettbutikk for hage. Oppdag den perfekte løsningen for dine hagebehov i dag!

Vår nettbutikk for hage tilbyr de mest rimelige hvite polypropylenveskene, kjent for sin eksepsjonelle holdbarhet og allsidighet. Disse produktene er umiddelbart tilgjengelige og finnes i ulike størrelser, fra 40 x 60 cm (kapasitet på 10 kg) til 80 x 125 cm (maksimal belastning - 50 kg). Hvis du trenger poser for lagring av grønnsaker og frukt, anbefaler vi våre strikkede (raschel) poser som er spesielt designet for dette formålet. Billige, fleksible og holdbare poser vil beskytte avlingene dine effektivt mot råtning - prøv dem ut! Enten du forbereder deg til renovering eller bare trenger en rimelig, romslig og robust beholder for kunstgjødsel eller tørrfôr, vil du også finne ønskede produkter her. Bestill Big Bag-beholderposen, ideell for transport av avfall og store mengder tørrvarer. Vi har også andre kvalitetsbeholderposer på lager, komplett med låser for enkel transport og ermer for praktisk påfylling og tømming, tilgjengelige i flere størrelser. Hvis du leter etter innovative lagringsløsninger for hageutstyr og verktøy, utforsk våre romslige og solide Caliber verktøykasser, samt vår praktiske sett med brett - 24 stykker med en veggmontert tavle, alt til rimelige priser. Og hvis du trenger en beholder for å forenkle hagearbeidet, nøl ikke med å bestille vår lette sammenleggbar hagekurv med en fjær - den perfekte løsningen for lagring av klippet gress, løv eller grener.

Garden Seeds Market tilbyr verktøykasser, beholdere for tørrvarer og væsker, samt holdbare vesker og sekker laget av materialer godkjent for hage- og landbruksbruk. Du kan bestille kvalitetsprodukter fra ledende europeiske produsenter online, med rimelige leveringsalternativer. Du er mer enn velkommen til å bli en del av vårt hagefellesskap!

102.57 kr
102.57 kr
112.66 kr
127.11 kr