Jordforsuringsmidler

Jordforsuringsmidler er rett og slett uunnværlig ved dyrking av slike acidofile planter som blåbær, heder og heier, rododendroner, hortensiaer og det store flertallet av bartrær. Disse plantene krever en lav pH-verdi av jorden for å utvikle seg, vokse, blomstre og bære frukt ordentlig, da de ikke kan absorbere næringsstoffer fra alkaliske og nøytrale jordarter og sannsynligvis vil dø. Produktene som tilbys her i denne kategorien er ment å brukes før de planter nye planter, men vil også hjelpe eiere av eldre acidofile planter.

Blåbærene dine produserer mindre og mindre frukt, mens de en gang fantastiske rododendronene ikke produserer blomster? Det er på tide å bruke jordforsuringsmidler. Vår nettbaserte hagebutikk tilbyr eksklusivt originale produkter av førsteklasses kvalitet signert av de pålitelige, respekterte produsentene: Agrecol, Biopon, Substral og Target. Du vil definitivt finne Conifer, Blueberry and Rhododendron Acidifying Gødning fra Agrecol eller Conifer og Acidophilic Plant Gødning fra Target. Begge produktene har utvidet ytelse og inneholder lett assimilerbare næringsstoffer.

Hvis du forventer umiddelbare resultater, siden plantene dine allerede er syke på grunn av uhensiktsmessig jord-pH, anbefaler vi "Magiczna Siła" (Magical Power) Emergency Conifer Gødning fra Substral, beregnet både for jord- og bladbruk. Det vil forbedre tilstanden til trær og busker kort etter påføring. Dette og andre fantastiske produkter er tilgjengelig til priser som er rimelige for alle i hagebutikken vår - bla gjennom tilbudet vårt og se hvor mye du kan spare. Kjøp jordforsuringsmidler online med rask hjemlevering. Å ta vare på hagen din har aldri vært enklere før.

Det er ingen produkter i denne seksjonen