Palisader og gjerder

Palisader og gjerder komplementerer ikke bare din hagedesign vakkert, men de gir også utmerket funksjonalitet. Enten du trenger dem for å skille voksende planter fra andre, beskytte ditt område fra husdyr og ville dyr, eller rett og slett som dekorative elementer, har vi det du trenger. Oppdag det mest omfattende utvalget av hagepalisader og gjerder i vår nettbutikk.

Hvis du trenger effektiv beskyttelse for trærne, buskene og grensene dine, vurder vår Border nett (maskediameter 15 mm), tilgjengelig i størrelser: 0,4 x 5 m, 0,6 x 5 m, 0,8 x 5 m, og 1,2 x 5 m. Planlegger du å inngjerde et større område med et lavt gjerde? Benytt deg av våre 50 meter Border nett til en uslåelig pris! Vi har også den slitesterke grønne Strong fencing beskyttelsesnettet (med en maskediameter på 30 mm) i størrelser 0,40 x 25 m, 0,60 x 25 m, og 1,2 x 5 m beskyttelsesnett med liten maskdiameter (7 mm), perfekt for å avskrekke dyr som spiser trebark. Hvis du er ute etter en holdbar og attraktiv hagepalisade, trenger du ikke lete lenger. Velg vår modulære, enkle å installere, lette og værbestandige palisade som står 22,5 cm høy og er tilgjengelig i lengder på 2,1 eller 2,7 m. Alternativt kan du velge den kortere 4,05 m lange, 6 cm høye palisaden for å definere en plenlapp, steinhage eller grense. For de som tiltrekkes av rustikk estetikk, er vår sjarmerende, lave, hvite, brune, grønne eller terrakotta 26 cm x 2 m Woodgrain hagegjerde perfekt. Og hvis du er ute etter et snev av eleganse, kan det kobber, terrakotta eller svarte Ornamental hagegjerde, måler 30 cm x 2,45 m, elegant markere stier mellom grenser eller fritidsområder.

Det er klart at vårt sortiment av palisader og gjerder er omfattende, og vi forbedrer kontinuerlig vår samling. Hvis du søker inspirasjon og ideer for å skape en magisk hage, trenger du ikke lete lenger enn vår butikk. Nyt fantastiske tilbud på våre palisader og gjerder, laget av førsteklasses materialer, alt fra ditt hjem. Vi forsikrer deg, å handle med oss er alltid en glede.