Rose gjødsel

Rosengjødsel er svaret på dilemmaer knyttet til riktig tilførsel av næringsstoffer til buskene som hersker over hagen din. Velger du organisk eller mineralgjødsel? Er flytende eller granulert bedre for raskere resultater? Skal du velge umiddelbare resultater eller langvarig ytelse? Vi er her for å hjelpe deg med å besvare disse og andre spørsmål om gjødsling.

Å velge riktig produkt er enkelt: bla gjennom listen nedenfor, klikk eller trykk på produktets navn, og les den detaljerte beskrivelsen vi har forberedt for deg. Disse beskrivelsene gir viktig informasjon om produktets ytelse og resultater, slik at du kan velge det som oppfyller alle dine krav og forventninger. Vår nettbutikk for hage stolt tilbyr et bredt utvalg av høykvalitets rosegjødsel fra ledende produsenter av planteprodukter. Alle produktene er originale, sertifiserte og følger strenge EU-standarder.

Vi har premium granulerte rosegjødsel som Target's Rosegjødsel med mikronæringsstoffer i ulike pakkestørrelser, Agrecols Rose Hortifoska (en fosfor-kalium gjødsel for hageplanter), Substals Langvarig Rosegjødsel, og Florovits "100 dni" (100 dager) Gjødsel for roser og andre blomstrende planter, som bare trenger påføring hver tredje måned. Hvis blomstrende busker viser flekkete blader, gulning eller produserer få eller ingen blomster, bør du prøve Substrals "Magisk Kraft" Nødrosengjødsel eller Zielony Doms Rose- og blomstergjødsel i form av en ferdigvanningskanne. Vi tilbyr også effektive flytende konsentrater med makro- og mikronæringsstoffer for bruk med hver vanning, noe som oppmuntrer roser til å blomstre rikelig - sjekk ut Target's "Praktfulle blomster" Flytende Rosegjødsel og Agrecols Flytende Konsentrert Rosegjødsel.

Sammenlign prisene våre med andre nettbutikker, legg inn en bestilling, nyt gratis levering og handle kostnadseffektivt, raskt og praktisk. Opplev vår service og bli en del av vårt samfunn av fornøyde faste kunder!