Kabelbindere, slangeklemmer og bånd

Kabelbindere, slangeklemmer og bånd er uunnværlige tilbehør som er nyttige både hjemme og i hagen. De egner seg for forskjellige formål, som å koble hageslanger sammen og feste planter til støtter. Disse produktene er svært holdbare og tåler selv de tøffeste værforholdene. Du finner et bredt utvalg av allsidige kabelbindere, slangeklemmer og bånd i vår nettbutikk. Vi har samlet alle disse produktene i denne dedikerte kategorien - bare si ifra hva du trenger!

Hvis du leter etter kabelbindere, tilbyr vi dem i mange forskjellige størrelser. Velg blant slangeklemmer i størrelser fra 10-16 mm, 13-14 mm, 16-25 mm til 32-50 mm. Våre produkter er laget av galvanisert stål, noe som sikrer deres nesten ubrytelighet. Trenger du fleksible bånd som egner seg for støtte til planter? Vurder våre elastiske selv-låsende bånd i blandede størrelser på 13/17/22,5 cm, perfekte for staking av unge trær. Materialet som brukes i produksjonen, beholder formen sin i både høye og lave temperaturer, forblir fleksibelt og motstår skader. Du kan også feste frøplanter til støtter med våre klembind for trær, busker og andre hageplanter (vi tilbyr dem i ulike størrelser). Alternativt kan du utforske vårt 40 x 2,5 cm trestøtte/bånd med spenne og borrelås-feste. Det gir en myk, men sterk løsning som er enkel å justere. For et kostnadseffektivt alternativ, vurder vårt myke isolerte hageledning, et rimelig, men holdbart og gjenbrukbart produkt. I tillegg tilbyr vi stilige og sofistikerte klips for potteplanter, inkludert orkideklips, planteclips og vegghengte klatreplante-klips. Disse produktene hjelper deg med å holde hjemme- og balkongplantene organisert og forme dem etter dine behov.

Vi oppfordrer deg til å legge inn bestillinger for høykvalitets kabelbindere, slangeklemmer og bånd til konkurransedyktige priser. Det er svært gunstig å ha dem alltid for hånden. Ikke nøl med å dra nytte av vår GRATIS leveringstjeneste og fullfør hageverktøysettet ditt. Vi ønsker deg en hyggelig handleopplevelse!

17.14 kr
21.49 kr
27.43 kr
34.14 kr