Barnehage potter

Hvis du planlegger å dyrke spirer, bør plantepotter være på handlelisten din. Enten de er store eller små, runde eller firkantede, solgt individuelt eller i bulk – vi tilbyr et mylder av alternativer, og valget er helt ditt!

Våre førsteklasses plantepotter er både motstandsdyktige mot brudd og deformasjon, noe som gjør dem til noen av de beste beholderne for såing av frø fra blomstrende planter, grønnsaker og urter, samt for å la spirer slå rot. De er ikke bare lette og rimelige, men også funksjonelle, og hjelper med å opprettholde optimal jordfuktighet og drenering av overflødig vann. Hvis du ønsker å dyrke mange spirer, men har begrenset plass på vinduskarmen, velg våre firkantede plantepotter. En rektangulær brett kan romme flere av disse sammenlignet med de runde. Vår nettbutikk lagerfører firkantede plantepotter i størrelser som 6 x 6 x 5,5 cm, 8 x 8 x 8 cm, og 11 x 11 x 12 cm. Selvfølgelig tilbyr vi også runde plantepotter som varierer fra 9 til 16 cm i diameter, laget av enten myk eller stiv plast. Disse pottene er perfekte for dyrking av robuste spirer av salat, kål, agurk, eller tomat. De er også egnet for trespirende. Velg fra våre klassiske svarte plantepotter eller våre levende rosa, grønne, og blå varianter. Disse er tilgjengelige individuelt eller i sett sammen med funksjonelle brett. For de som søker verdi, har vi bulkpakker – velg fra sett av 50, 100, 200, 500, 800, eller til og med 900.

Vent ikke lenger: utforsk vår samling og bestill dine førsteklasses plantepotter i dag. Vi lover konkurransedyktige priser og rask levering rett til døren din. Stol på vår tjeneste og bli en av våre mange fornøyde kunder!

Microgreens - voksende beholder - unge blader med en unik smak - -40%
44.91 kr 74.86 kr
Kampanjen avsluttes
7.00 kr
Firkantede grytepotter - 6 x 6 x 5,5 cm - 20 stk - -24%
21.26 kr 28.00 kr