Tomatgjødsel

Velkommen til avdelingen Tomatgjødsel. Den tilhører de viktigste gjødselkategoriene i nettbutikken vår. Hvis du dyrker disse utmerkede grønnsakene (frukt, faktisk) alene, bør du definitivt se nærmere på vårt utvalg av mineralgjødsel og organisk tomatgjødsel. Uansett om du har et drivhus fullt av forskjellige tomatvarianter, noen busker under uoppvarmet foliedekning eller ganske enkelt noen kirsebærtomater i potter på en balkong - alle disse plantene deler like høye ernæringsmessige krav. Du må gjødsle dem regelmessig for at de skal vokse seg sunne, rote bredt og bære rikelig med frukt.

Derfor har vi så mange produkter for tomatpleie tilgjengelig! Vi har de beste granulerte gjødselene, som 100% organisk BIO tomat- og peppergjødsel fra Natura, det komplette mineralet Florovit tomat- og peppergjødsel, Target Eko-gjødsel for urter, tomater og agurker med humus og Target langvarig, mest effektiv tomat , Agurk- og urtegjødsel. Hvis du foretrekker flytende gjødsel som påføres med vanning, velger du miljøvennlig tomat- og urtgjødsel fra Substral (konsentrer til 140 liter vanningsløsning) eller den flytende organiske tomat- og agurkgjødsel fra Target. Vi tilbyr også utmerkede, effektive nødtilsetningsstoffer som anbefales i tilfelle næringsdefekt og i bekjempelse av sykdommer og skadedyr: Emergency Tomato Gødning "Magiczna Siła" (Magical Power) fra Substral og "Zdrowy Pomidor" (Healthy Tomato) Leaf Gødning med sink fra Zielony Dom.

Dette er langt ikke alt vi tilbyr! Vi forbedrer vårt utvalg av tomatgjødsel kontinuerlig med nye produkter for å gi deg en tilfredsstillende shoppingopplevelse. Vi garanterer rimelige priser og rimelig, rask hjemlevering. Velg produkter fra de anerkjente merkene og kjøp profesjonell tomatgjødsel, hvis balanserte sammensetning sørger for harmonisk vekst og sprudlende avlinger av stor, søt, vitaminrik frukt. Du er vennlig invitert til en flott shoppingtur på Garden Seeds Market!

Det er ingen produkter i denne seksjonen