Gjødsel

For å sikre at hagen din blomstrer i et mangfold av farger, skryter av smaragdgrønt gress og gir rike avlinger, trenger du passende gjødsel. Vår nettbaserte hagebutikk tilbyr førsteklasses produkter i Gjødsel-kategorien fra ledende nasjonale og internasjonale produsenter som Agrecol, Biopon, Florovit, Substral, Target og Zielony Dom. Våre godt organiserte underkategorier gjør det enkelt å finne det riktige produktet.

For fans av økologisk dyrking, er våre Kompost og Gjødsel-avdelinger et must. Her vil du finne kompostbeholdere, kompostforbedrende tilsetninger, og økonomipakker med tørket granulert gjødsel fra kyr, sauer, hester og kyllinger. I tillegg tilbyr vi et utvalg av mykorrhiza-inokulanter for roser, bartrær, lyng, heier, gress og sopp. Nær plantene dine raskt og effektivt med våre gjødselstenger for blomstrende og grønne planter, grønnsaker og urter, samt gjødseltabletter. Hvis du er interessert i å formere blomstrende planter, busker og trær gjennom frøplanter og stiklinger, er vår avdeling for Rotpulver og Podevoks essensiell. Gå ikke glipp av våre omfattende kategorier av Tørr- og Flytende Gjødsel, som inneholder profesjonell gjødsel for grønnsaker og frukt som sikrer en rik, høykvalitets avling, samt for prydtrær, busker og de beste blåbærgjødsel. Vi har også gjødsel for bartrær for å forhindre at nålene blir brune og for å øke plantenes vitalitet, samt tilskudd for roser og rhododendroner som stimulerer blomstring. Vårt sortiment inkluderer enkeltkomponentgjødsel for hageeksperter og allsidige produkter for nybegynnere og hobbygartnere. Jordforsurende tilsetninger, dolomitt og kalk for gjødsling og hvitkalking er også tilgjengelig.

Dette er bare en brøkdel av vårt omfattende utvalg. Utforsk våre tilbud og nyt besparelsene med våre rimelige priser. Detaljerte produktbeskrivelser gir all informasjonen du trenger. Vi inviterer deg varmt til å bla gjennom og handle på Garden Seeds Market!

15.71 kr
29.54 kr
29.54 kr
29.54 kr