Hageutstyr

Ønsker du å kjøpe hageutstyr uten å tømme lommeboken? Utforsk de fristende tilbudene i vår butikk under kategorien Hageutstyr! I denne seksjonen vil du finne alt du trenger for nøye hagestell. Vi har organisert vårt brede sortiment i tydelige underkategorier for å gjøre handleopplevelsen din enklere. Dykk inn og start ditt shoppingeventyr ved å utforske disse spesifikke gruppene!

Er du i ferd med å starte hagesesongen? Vår Hageutstyr-seksjon tilbyr kategorier som Produksjonspotter, Torvpotter og Planteplater. Her vil du oppdage sett med praktiske beholdere i forskjellige størrelser, perfekte for dyrking av frøplanter. Vi anbefaler også våre miljøvennlige torvpellets og hendige minidrivhus, uvurderlige for dyrking av varmekrevende, delikate og krevende planter. Planlegger du å produsere frøplanter av mange arter? Våre plantemarkører vil forhindre forveksling. I tillegg kan du kjøpe førsteklasses plantesubstrat til konkurransedyktige priser, samt solide plasttunneler og drivhus – de vil være nyttige hvis du drømmer om å dyrke tomater, agurker, paprika, vannmeloner eller meloner selv! Skal du så grønnsaker i åpen jord? Pass på å besøke Agrotekstiler og Geotekstiler-delen. Å dekke sengene i begynnelsen av vekstsesongen sikrer en raskere og rikere avling! Før du sår frøene, vil jordtestere også være nyttige for å måle jordens pH og bestemme om den er riktig forberedt for dyrking av plantene du har valgt. Hvis du er en blomsterentusiast, må du absolutt sjekke ut tilbehøret vårt for dyrking av pærer – blant dem vil du finne robuste kurver for dyrking av blomsterpærer, som vil beskytte staudene dine mot gnagere. I vår nettbutikk kan du også kjøpe funksjonelle og estetiske stiger og plantestøtter i alle størrelser, vannkanner og sprøyter for blomster, samt komfortable hagehansker laget av slitesterke materialer – også vanntette! Når du har fullført planleggingen, såingen og planting, blir vanning av plantene en av de viktigste oppgavene på parsellen. Du kan kjøpe hageslanger av forskjellige lengder, sprinklere, koblinger og endestykker til en lav pris hos oss. Sjekk også ut våre vanningssett fra det pålitelige merket CELLFAST! Vi hjelper deg også med å holde orden og renslighet – sjekk ut vårt utvalg av rimelige palisader og gjerder, beholdere og sekker, samt sanitære hygieneprodukter.

Hagefrømarkedet tilbyr det bredeste utvalget av hageutstyr i Hageutstyr-kategorien til priser som passer alle budsjetter. Skaff deg alt du trenger på ett sted og dra nytte av gratis hjemlevering. Vi inviterer deg til å handle online!

Microgreens - voksende beholder - unge blader med en unik smak - -40%
44.91 kr 74.86 kr
Kampanjen avsluttes
5.66 kr
6.29 kr
7.00 kr
7.11 kr
8.29 kr
9.17 kr
9.54 kr