Sitronmelisse frø

Vi tilbyr sitronmelissfrø i butikken vår, en plante kjent for sine avslappende og beroligende egenskaper. Velg mellom den klassiske sitronmelissen eller den unike "Limonella"-varianten, begge oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Våre frø kommer utelukkende fra anerkjente leverandører, noe som sikrer vellykket dyrking — forutsatt selvfølgelig at du opprettholder de riktige vekstbetingelsene.

Vanlig sitronmeliss er kjent for sine beroligende effekter, men denne allsidige urten har mye mer å tilby. Den kan bidra til å lindre søvnløshet, depresjon og nevrose, redusere menstruasjonssmerter og hodepine, og til og med akselerere helbredelsen av sår og hevelser. I tillegg har sitronmeliss cholagogiske og vasodilaterende egenskaper, som gir avslapping og ro. Den fungerer også som en effektiv hårskylling for å bekjempe håravfall, flass og andre hodebunnsproblemer. På kjøkkenet kan fersk sitronmeliss erstatte sitrongress og tiltrekker seg gunstige insekter til hagen din som en honningplante.

"Limonella"-varianten av sitronmeliss skiller seg ut fra den vanlige typen med sin intensifiserte sitronaroma og smak, takket være et høyere innhold av essensielle oljer. Den deler lignende medisinske fordeler, fungerer som en beroligende middel og hjelper til med å lindre smerter og bekjempe søvnløshet. Du kan også bruke den for å legge til et ekstra lag av duft til retter og drikker, spesielt te og limonade.

Så hvorfor vente? Forbedre hagen og velværet ditt ved å kjøpe fra vår kategori av sitronmelissfrø i dag!