Pakker og sett

Våre Pakker og sett er ideelle kombinasjoner av løk og småplanter som vil hjelpe deg i planleggingen av attraktive arrangementer i blomsterbedene dine. Hvis du er på jakt etter ny inspirasjon, ikke har tid til å sette sammen en bestilling fra bunnen av, eller trenger et stort antall løk, vil du finne akkurat det du søker i kategorien Pakker og sett.

For å gjøre det enklere for deg å velge planter som vil skape de mest imponerende komposisjonene, presenterer vi nedenfor våre fargerike sett med løk. Rød komposisjon er et sett med tre plantearter som blomstrer i røde nyanser og inneholder så mange som 54 løk. Bestill den for å benytte et tomt rom du ennå ikke har en idé til. Sjekk også ut våre andre pakker – vi har blant annet en livlig oransje komposisjon, en pastellrosa komposisjon og en gul plante komposisjon som vil bringe enda mer solskinn inn i hagen din. Er du interessert i spesifikke løk- og småplantearter? Vi har forberedt flere spennende sett med Treliljer – disse majestetiske, høye, rikelig blomstrende plantene vil helt forvandle utseendet til blomsterbedet ditt. Kanskje vil du også bli fristet av Iris – et sett med lilla aksent, Enkel Freesia sett i hvitt og blått, Amaryllis med enkle blomster – et sett med 5 varianter, eller Daglilje – et sett med 10 varianter. Du kan kjøpe disse fantastisk fargerike komposisjonene i vår butikk til en spesialpris. Hvis du planlegger omfattende beplantninger, dra nytte av våre spesielle XXL-pakker. Vi tilbyr blant annet Napolitansk Hvitløk – en stor pakke med 200 stk og Hvitløk med løk – en stor pakke med 200 stk. Med så mange kvalitetsløk kan du designe et fantastisk hvitløksbed! Ta også en titt på Ixia-fargeblandingen – en stor pakke med 150 stk, og Enkel Freesia – fargemix – en stor pakke med 100 stk. Dette er delikate, usedvanlig sjarmerende planter med høy dekorativ verdi.

Bestill store pakker med løk for å spare: du vil få XXL-pakker til en attraktiv pris hos oss. Vi oppfordrer deg til å handle i vår nettbutikk for hagebruk – raskt, billig, uten å måtte forlate hjemmet og stå i kø. Husk å sjekke ut muligheten for gratis levering – se hvor mye du kan spare med oss!