Rundt hjemme

Vårt daglige liv og rutiner er nært knyttet til hjemmene våre. Denne seksjonen, "Rundt Hjemmet", tilbyr tilbehør som vil hjelpe deg med å organisere ditt personlige rom mer effektivt. Vi gir deg veiledning for å hjelpe deg med å sortere gjennom tingene dine, tilbyr tips for å forbedre effektiviteten av oppussingsarbeidet ditt, og sist men ikke minst, vi vil invitere deg til en grillfest. Oppdag vårt brede produktsortiment!

Å handle i vår nettbutikk er både raskt og effektivt. For å forenkle søket ditt har vi kategorisert produktene våre i lett navigerbare underkategorier, listet nedenfor. Hvis du sikter på å forskjønne området rundt huset ditt, utforsk "Rundt Hjemmet"-kategorien for hagemøbler. Her vil du finne stoler, seter og andre essensielle elementer for å skape det perfekte avslappingsstedet. Vil du maksimere utendørsområdet ditt? Vurder vårt utvalg av hagekister og bokser. Box Rato, Box Rato Plus og Box Board hagekistmodeller er bare noen av de romslige og stilige alternativene som venter på deg. Å opprettholde orden i hagen, gårdsplassen og på terrassen kan kreve våre koster og børster. Velg blant sorghum fiber kostene, fortauskoster, fugeskrapere, tjære og pussbørster, og et omfattende utvalg av bilvasktilbehør som er umiddelbart tilgjengelige i butikken vår. Vi har også førsteklasses, kostnadseffektive rengjøringsmidler for stier, fortau og oppkjørsler. Populære valg som Sumin 200 ml Finisher, som bekjemper mose, alger og levermoser på plener og stier, og 200 ml Roundup Herbi Block, en langvarig rengjøringsmiddel for stier og oppkjørsler, er kundefavoritter. Si farvel til vedvarende mose, lav, ugress, alger og andre uønskede flekker! For de som søker solide, værbestandige deksler, tilbyr "Rundt Hjemmet"-kategorien premium-kvalitetspresenninger i blå, forsterket grønn og ekstra sterk sølvgrønn, tilgjengelig i størrelser fra 3 x 4 m til 15 x 20 m.

Når arbeidet er gjort, er det på tide å slappe av. Tid brukt i hagen blir enda mer behagelig med de riktige grillene og tilbehøret. Butikken vår inneholder et utvalg som inkluderer en kompakt rund grill med spyd, en rektangulær grill med sideskuffer, en tønneformet grill, en hageovn og kjøttrøykebrett. Du kan også finne naturlige, miljøvennlige opptenningshjelpemidler, trekull og trebriketter. Vurder å legge til en ny grillrist eller holder, en grillkurv, en burgerpresse, spyd og en pølsefork til campingbruk i samlingen din. Vi inviterer deg hjertelig til å utforske vårt tilbud – du vil helt sikkert finne produkter som fanger interessen din. Og det er herlig å slappe av i en hengekøye; har vi allerede nevnt vårt sortiment av ekstra komfortable lerret- og nett-hengekøyer? Ikke gå glipp av denne muligheten!

Nøl ikke! Oppdag det brede sortimentet i vår nettbutikk og gjør et kjøp hele familien din vil sette pris på. Invester i førsteklasses kvalitet, nyt gratis levering, og se hvor mye du kan spare med oss.

17.14 kr
23.57 kr
24.00 kr
29.63 kr
29.71 kr
37.09 kr
39.26 kr
53.63 kr
56.37 kr
57.14 kr