Blomster Engfrø

Blomster Engfrø er den beste investeringen du kan gjøre for naturens velvære i dag. En miljøvennlig blomstereng rett utenfor hjemmet ditt skaper et sant paradis for bier, humler, sommerfugler og mange andre nyttige pollinatorer. Frodige felt med fargerike blomster gir ikke bare insekter ly og mat, men de har også en positiv effekt på jordkvaliteten. En blomstereng holder fuktighet i jorda og beskytter den mot erosjon mye bedre enn en plen. Siden den ikke krever hyppig klipping eller vanning, ser den flott ut hele sesongen med minimal innsats fra gartnerens side. Høres det tiltalende ut? Ta en titt på våre Blomster Engfrø.

Vår nettbaserte hagebutikk tilbyr et bredt utvalg av blomsterfrø som er perfekt egnet for å skape en blomstereng ved siden av hjemmet ditt. Vårt sortiment er tilpasset våre kunders behov og krav. Hvis du er på utkikk etter et klart-til-bruk sett som lar deg umiddelbart dyrke en vakker og varig engkomposisjon, velg en av frøblandingene fra vår butikk. Den Blomstrende Engen - en blanding av viltvoksende ettårige og flerårige planter er rett og slett perfekt for alle naturlige arrangementelskere som drømmer om en komposisjon som du ser på skogsglener. De som foretrekker litt mer regulære hagedesigner bør velge den Blomstrende Plenen - en blanding av gress og blomster. Denne løsningen lar deg raskt og enkelt sette opp en dekorativ, blomstrende plen som sjelden krever klipping og gir et trygt tilfluktssted for pollinatorer.

For de mer ambisiøse gartnerne og parselleiere som ønsker å skape sin egen blomstereng, anbefaler vi premiumkvalitets Blomster Engfrø av ettårige, toårige og flerårige planter valgt etter deres høyde, blomstringsstyrke, motstandsdyktighet og lave krav til voksested. Alle Blomster Engfrø du kan velge fra i denne kategorien kan hjelpe deg med å skape en eventyrlig krok i designet ditt. Vi anbefaler å bruke klassiske blomster som base: kamille, rød valmue, kornblomst, flerårig lin, kornvalmue og ringblomst vil minne deg om idylliske somre tilbrakt på landsbygda. Frø av kosmos, rose campion, stauder, Cupid's pil, gullvalmue, bestemors hette og vipers bugloss vil legge enda mer farge til den. På engen er det også verdt å ha høye blomster som utvikler store fargerike blomsterklaser, som kongelys, isop, flerårig lupin, revebjelle og stiv veronika. Valget er ditt!

Vår nettbaserte hagebutikk tilbyr blomsterfrø fra anerkjente norske dyrkere. Vi henter frø fra faste leverandører og kan derfor garantere for den premiumkvaliteten på våre frø. Vær miljøvennlig og gjør omgivelsene rundt hjemmet ditt til et trygt og vennlig sted for pollinatorer. Kjøp Blomster Engfrø til konkurransedyktige priser. Forvandle den vanlige plenen til en blomstrende, duftende, fargerik eng som yrer av liv! Du er alltid velkommen til å handle i vår butikk!

14.86 kr
16.77 kr
18.66 kr