Rengjøringsmidler

Rengjøringsmidler som er tilgjengelige i tilbudet av vår nettbutikk, tilhører de avanserte produktene av høy kvalitet. Du vil finne antibakterielle geleer og sterke rengjøringsbalsamer beregnet på å fjerne tøffe, vedvarende flekker. Vi tilbyr også utmerkede løvskjønne, lukteliminerende stoffer og rengjøringsmidler for overflater som er spesielt utsatt for flekker. Se hva vi har i vente med deg!

Du bør absolutt kjøpe 50 ml Arox antibakteriell håndgel. Dette produktet har desinfiserende egenskaper og er skånsomt mot huden din. Det tilbyr den beste forebyggende løsningen i all din innsats som kan forårsake mindre skader og kutt. Det finnes også profesjonelle rengjøringsmidler, for eksempel det svært effektive Bros - Morus - kullsvart fjerningsmiddel for peiser og ovner 50 g eller Grobex - gravsteinsrengjøring og konservering av balsam, ideell for rengjøring av marmor, terrazzo og andre materialer. Trenger du et effektivt desinfeksjonsmiddel for søppelbøtte og avfallspose? Bestill avfallsbeholderen - Bros - rengjøringsmiddel i en flaske med en forstøver. Garden Seeds Market tilbyr også billige rengjøringsmidler for planter, for eksempel det populære 600 ml Substral leafshine som forhindrer at støv legger seg. Ikke glem å bla gjennom våre andre produkter!

Vi hjelper deg med å opprettholde orden og rydde opp i ditt hjem på en strukturert måte. Du vil kjøpe rengjøringsmidler fra de beste produsentene (blant andre Bros, Substral, Zielony Dom) til rimelige priser i vår nettbutikk. Å bekjempe skitt, flekker og lukt vil bli en enkel oppgave - invester i spesialistproduktene og nyt renslighet uten å betale for mye!

53.45 kr
94.05 kr
97.50 kr
97.50 kr