Gjødsel med tørt pulver

Tørre gjødsel utgjør en allsidig gruppe av plantenæringsstoffer. Disse lett-å-bruke mineralgjødselene, designet for spredning, er essensielle for hjemmegartnere og parsellhageeiere. Tørre gjødsel gir umiddelbar ernæringsmessig støtte til planter, og virker mye raskere enn kompost og gjødsel.

Mange nybegynnere innen hagearbeid unngår denne kategorien av frykt for overgjødsling, men slike bekymringer er ubegrunnede. Vi henter de beste gjødselstoffene fra pålitelige leverandører, tilpasset ulike planters behov og med detaljerte bruksanvisninger. Å følge disse retningslinjene sikrer at du ikke overgjødsler hagen din.

Men det er mer! Nettbutikken vår har produkter av høy kvalitet med langvarige effekter, noe som sikrer langvarig næring for avlingene dine. Er du fortsatt usikker? Utforsk utvalget vårt. Vi har tørre gjødselstoffer fra merker som Agrecol, Biopon, Natura, Planta, Substral, Sumin, Target, Zielony Dom og mer.

Lurer du på hvor du kan finne granulert mineral- og organisk gjødsel? Ikke lete lenger. Vi tilbyr ulike størrelser i poser og esker. Våre anbefalinger inkluderer essensielle gjødselstoffer for frukthager og hager, som Hortifoska (en blanding av fosfor og kalium), Langvarig Tomat-, Agurk- og Urtegjødsel, Rosegjødsel med Mikronæringsstoffer, Blåbærgjødsel, Boksbuskgjødsel, Tuja-gjødsel, Løkgjødsel med Mikronæringsstoffer og den allsidige Extra Osmocote. Vi tilbyr også dolomitt, saltpeter, ammoniumsaltpeter, kaliumnitrat og den høyt vurderte YaraMila Complex tørr kloridfri gjødsel til konkurransedyktige priser.

Vi inviterer deg til å utforske vårt omfattende utvalg og handle med tillit, støttet av vår tilfredshetsgaranti. Prøv oss!

96.43 kr
104.00 kr
104.31 kr
105.14 kr
106.63 kr