Gjødsel med tørt pulver

Tørr gjødsel utgjør en allsidig gruppe av vegetabilsk mat. Den enkle å påføre mineralgjødsel med utvidet ytelse, beregnet på kringkasting, er de viktigste produktene i arsenalet til hagesentere og tildelingseiere. Tørr, pulverformig gjødsel gir planter umiddelbar ernæringsforbedring, og fungerer derfor mye raskere enn kompost og gjødsel.

Nybegynnere i hagen unngår ofte å bruke denne gruppen gjødsel, siden de frykter for gjødsling, men de bekymringene er grunnløse. Vi tilbyr de beste tilgjengelige gjødselene fra velprøvde leverandører, tilberedt i henhold til behovene til forskjellige planter og utstyrt med detaljerte doseringsinstruksjoner. Du vil aldri gjødsle hagen din hvis du følger disse retningslinjene.

Dette er langt på vei ikke alt! Førsteklasses kvalitetsprodukter som er tilgjengelige i vår nettbutikk, gir utvidet ytelse og vil gi deg næring til avlingene dine i lang tid. Er du fortsatt i tvil om det? Sjekk de ut. Vårt tilbud inkluderer tørr gjødsel fra Agrecol, Biopon, Natura, Planta, Substral, Sumin, Target, Zielony Dom og andre produsenter.

Fremdeles ikke sikker på hvor du skal kjøpe granulert mineral- og organisk gjødsel? Du finner dem her - i poser og esker i forskjellige størrelser. Vi anbefaler blant annet gjødsel som er nødvendig i frukthager og hager - som Hortifoska (fosfor-kaliumgjødsel til hageplanter), Langvarig tomat-, agurk- og urtgjødsel, rosegjødsel med mikronæringsstoffer, blåbærgjødsel, buksbom Gjødsel, Thuja gjødsel, pæreplantegjødsel med mikronæringsstoffer, ekstra osmocote allsidig gjødsel for bruk i hagen, hjemme og på balkongen, samt utallige andre gode produkter. Dolomitt, salpeter, ammoniumsaltpetre, kaliumnitrat og de beste tilgjengelige tørrkloridfrie gjødselene fra YaraMila Complex line kan fås til gode priser i vår nettbutikk.

Vi inviterer deg til å lære mer om vårt enorme tilbud og gi deg sjansen til å handle med en tilfredshetsgaranti! Prøv oss!

69.95 kr
74.53 kr
91.00 kr
92.00 kr
93.30 kr