Bekjempelse av skadedyr

Bekjempelse av skadedyr er en av de mest omfattende avdelingene i vår nettbutikk for hagearbeid. Her vil du finne et bredt utvalg av repellenter og løsninger for bekjempelse av skadedyr for avlinger, hager, landbruksstrukturer, lagringsanlegg og hjem. Vi tilbyr effektive løsninger for mus og rotter som ofte invaderer husdyrområder, kjellere og garasjer. Du vil også finne avvisende produkter for slike som muldvarper og muller, slik at ingenting forstyrrer skjønnheten til blomsterløkene dine lenger! Vi tilbyr også pålitelige metoder for å skremme bort fugler fra frukttrærne dine. Hvis en mår har bosatt seg på loftet ditt, kan våre moderne avskrekkingsmidler hjelpe deg med å trygt og effektivt drive den bort uten å skade dyret.

Vi har også innovative og pålitelige produkter for sneglekontroll, som kan være en betydelig plage i grønnsakhager. Vi oppfordrer deg til å utforske vårt utvalg!

Leter du etter rimelige musefeller? Vi har tre-, metall- og miljøvennlige feller tilgjengelig i ulike modeller, inkludert de som passer for større dyr. Hvis du vurderer å kjøpe giften for mus og rotter, tilbyr vi Granulert Gift og Korn Gift fra Bros, samt den svært effektive Rotteperfekte Dreperen Best. I tillegg tilbyr vi kostnadseffektive rottefôrere. Ser du etter løsninger for å bekjempe muldvarper? Vårt utvalg inkluderer holdbare muldvarpnett, pålitelige muldvarpfeller med alarmer og granulert karbid fra Sumin eller Bros i ulike emballasjestørrelser. I vår butikk finner du også lavendelgjødsel for å holde skadedyr borte fra plenen din, samt avvisningssprayer som Kretox Best og Farvel til Muldvarpen fra Zielony Dom. Våre fuglenett, tilgjengelige i ulike størrelser, kan hjelpe deg med å beskytte fruktene dine mot fjærkledde inntrengere. Har du problemer med mår, rever eller andre rovdyr på eiendommen din? Du kan bestille det beste aerosolmåreavskrekkende eller spray for mår, rever, mårdyr, muldvarper og sorker fra Hunter. Du kan også være interessert i våre ultralydsendere, som den kraftige gnager-, mår-, røyskatt- og museavskrekkende eller den ultralydavskrekkende med bevegelsessensor og frekvensjustering, designet for å raskt skremme inntrengere bort fra hagen din! Hvis du kjemper mot sultne snegler, kan du vurdere våre fantastiske produkter for sneglekontroll, tilgjengelige til konkurransedyktige priser, inkludert Substral Slugol, Pełzakol GR Sumin, Sneglekontrollmål eller Farvel til Sneglen - et miljøvennlig sneglebarriere fra Zielony Dom.

Dette er bare en liten smakebit av vårt omfattende tilbud, skreddersydd for kunder som håndterer skadedyrrelaterte utfordringer. Vi utvider kontinuerlig utvalget vårt med attraktive, testede, trygge og effektive nyvinninger. Vi inviterer deg til å nyte en tilfredsstillende nettshoppingopplevelse med rimelig hjemlevering!

8.29 kr
9.54 kr
17.77 kr
21.49 kr
21.49 kr
34.34 kr
37.34 kr
40.23 kr
40.23 kr
40.23 kr
44.63 kr
44.63 kr
47.46 kr
47.46 kr
50.91 kr