Urtegjødsel

Urtegjødsel er produkter hvis innhold svarer til kravene til de mest krevende urteplantene. Enten du dyrker mynte, basilikum, oregano eller sitronmelisse i hagen din, eller planlegger å etablere en mini urtehage på balkongen eller på kjøkkenvinduskarmen, vil produkter fra denne kategorien hjelpe deg med å oppnå ønskede resultater. Ta en nærmere titt på vårt utvalg av urtegjødsel som vi har forberedt for deg!

Ziołovit – Urtegjødsel med Guano fra Zielony Dom, Biohumus MAX fra Target og den organiske Tomat og Urtegjødsel - Konsentrat for 140 liter vannløsning fra Substral er våre bestselgere innen urtemat. Den langvarige Target Tomat og Urtegjødsel fra Target, et av de mest effektive produktene i sin kategori, vil hjelpe deg med å riktig supplere planter dyrket i hagen. Dette granulerte produktet oppløses og trenger inn i jorden sakte og gradvis, og gir urter tilstrekkelige næringsdoser over en forlenget periode på opptil flere måneder. Vi anbefaler Compo Plant næringsstoff i en engangs, praktisk applikator, for planter dyrket i potter og andre beholdere.

Uavhengig av hvilken gjødsel du velger fra vårt omfattende utvalg, garanterer vi din fullstendige tilfredshet. Produktene som er tilgjengelige i vår butikk kommer fra anerkjente produsenter av gjødsel og plantemat. I vår nettbutikk kan du bare kjøpe originale, sertifiserte produkter som oppfyller de strengeste EU-kriteriene. Vi tilbyr priser som er overkommelige for alle, og foreslår sesongtilbud, noe som gjør hvert besøk i vår butikk lønnsomt for deg. Ikke kast bort tiden din på å besøke fysiske hagesentre, da du vil finne alt hagen og husplantene dine trenger her. Vi inviterer deg hjertelig til en rask shoppingtur.