Urtegjødsel

Urtegjødsel er produkter hvis innhold samsvarer med kravene til de mest krevende urteplantene. Skulle mynte, basilikum, oregano og sitronmelisse vokse i hagen din, eller hvis du har tenkt å sette opp en mini urtehage på balkongen eller kjøkkenvinduet, vil produktene i denne kategorien hjelpe deg med å oppnå ønsket resultat. Se nærmere på urtegjødselutvalget vi har forberedt for deg!

Ziołovit - Urtegjødsel med Guano fra Zielony Dom, Biohumus MAX fra Target og Organisk tomat- og urtgjødsel - Konsentrat til 140 liter vannoppløsning fra Substral er våre bestselgere blant urtemat. Den langvarige Target Tomato and Herb Fertilizer fra Target, en av de mest effektive produktene i sin kategori, vil hjelpe deg med å supplere planter som vokser i hagen. Dette granulerte produktet løses opp og trenger inn i jorden i et sakte, gradvis tempo, og gir urter med tilstrekkelige næringsdoser over en lengre periode på opptil flere måneder. Vi anbefaler Compo Plant næringsstoff i en engangs praktisk applikator for planter dyrket i potter og andre beholdere.

Uansett hvilken gjødsel du vil velge blant vårt store utvalg, garanterer vi full tilfredshet. Produktene som er tilgjengelige i butikken vår kommer fra anerkjente produsenter av gjødsel og vegetabilsk mat. Du kan bare kjøpe originale, sertifiserte produkter som oppfyller de strengeste EU-kriteriene i vår nettbutikk. Vi står for priser som er rimelige for alle og foreslår sesongbaserte tilbud, noe som gjør hvert besøk i butikken lønnsomt for deg. Ikke kast bort tiden på å besøke hagesentre i murstein, da du finner alt hagen din og hjemmeplanter trenger her. Vi inviterer deg til en rask shoppingtur.

Det er ingen produkter i denne seksjonen