Blomstervalg

"Blomsterfrøblandinger" er en kategori skreddersydd for både travle hageeiere og nybegynnere innen hagearbeid på jakt etter forhåndsarrangerte planteoppsett. Frøene som er tilgjengelige i våre varierte blomsterfrøblandinger vil helt sikkert møte behovene til selv de mest krevende hageentusiaster. Vi er stolte av å kun tilby testede kombinasjoner fra topp og anerkjente produsenter. Når du handler i vår nettbaserte hagebutikk, er du garantert frø med utmerket spireevne, som sikrer en rask og vakker blomstring i hagen din.

Lurer du på hva som passer dine behov i dag? Våre "Blomsterfrøblandinger" er designet for spesifikke hagebehov. Oppdag vårt utvalg av sammensetninger som ikke bare vokser raskt, men også beholder blomstringen over en utvidet periode, alt mens de krever minimal pleie. Hvis du ser etter planter egnet for solrike og tørre steder, vil vår Gravplassblanding, bestående av både årlige og flerårige planter, være et utmerket valg. Disse plantene er spesielt motstandsdyktige mot vannmangel og ekstremvær, og gir en harmonisk, flerfarget blomsterprakt gjennom hele blomstringsesongen. For områder med rikelig sollys, vil vår Takblanding blomstre praktfullt. Denne kombinasjonen inneholder kortvokste planter kjent for sin utholdenhet mot kraftig regn, frost, sterke vindkast, intens sol og tørke. Videre kan vår blanding som avviser mygg og flått være en unik tillegg til hagen din. Bestående av aromatiske planter, er det bevist at den effektivt avskrekker disse skadedyrene. Og, hvis målet ditt er å opprette en miljøvennlig eng for å tiltrekke pollinatorer, er Express Flower Meadow ditt førstevalg. Denne blandingen skryter av dekorative, nektarrike planter som vokser i en imponerende hastighet og begynner å blomstre tidlig.

Dykk inn i det brede utvalget av blomsterfrøblandinger tilgjengelig i hagesenteret vårt. Våre frø vil gjøre det enkelt og givende å skape en eng, blomsterbed, grense eller til og med en steinhage. Kjøp blomsterfrøblandingene våre i dag til uslåelige priser og nyt rask levering!

-40%
28.43 kr 47.37 kr
Kampanjen avsluttes
-40%
45.57 kr 75.94 kr
Kampanjen avsluttes
59.86 kr 99.77 kr
Kampanjen avsluttes
-40%
59.86 kr 99.77 kr
Kampanjen avsluttes
-40%
84.66 kr 141.09 kr
Kampanjen avsluttes
-40%
108.43 kr 180.71 kr
Kampanjen avsluttes
-40%
382.14 kr 636.89 kr
Kampanjen avsluttes