vanning

Å vanne planter trenger ikke å være en kjedelig eller ubehagelig oppgave. Faktisk, med riktige verktøy, kan du gi vann til plantene dine mer effektivt og effektivt. Vår Vanning-seksjon tilbyr produkter som vil hjelpe deg med å oppnå dette. La oss veilede deg om hvordan du kan optimalisere hagevanningen og introdusere deg for innovative tips ved hjelp av vårt brede utvalg av tilbehør. Oppdag hva vi har forberedt for deg!

Enten du trenger å vanne plener, blåbærbusker, grønnsaksbed eller blomsterbed, er det en klok investering å kjøpe sprinklere og dryppesystemer. I våre respektive kategorier finner du toppprodukter som den rimelige og pålitelige KLIF roterende sprinklerspissen og Orion pistol-sprinkleren. Trenger du noe med større rekkevidde? Vi anbefaler EXPERT-områdeimpaktsprinkleren, som er tilgjengelig til en konkurransedyktig pris i vår butikk. Vurder også våre spesialtilbudspakker, nøye satt sammen med slanger, sprinklere og koblinger som ECOLIGHT eller PLUS-slange med et komplett koblingssett. Ikke gå glipp av vårt Hageslange-avsnitt, som tilbyr holdbare slanger i ulike diametre og lengder, samt praktisk tilbehør som bærbare slangevogner, vogner og kroker. Sjekk også ut vårt Innovative vanningsavsnitt for funksjonelle vannmengdesystemer og løsninger for vanning av potteplanter.

Velg vanningsutstyr fra ledende merker som CELLFAST, Prosperplast og Lamela i vår nettbutikk. Vi garanterer førsteklasses kvalitet, holdbarhet og brukervennlighet til priser som er vennlige mot lommeboken din. Opplev enkelheten med netthandel - uten køer, overbetaling og byrden med å bære tunge gjenstander. Dette er et valg som virkelig gir mening!

17.14 kr
19.71 kr
27.40 kr
28.89 kr