Gjødsel av potteplanter

Gjødsel for potteplanter er tilgjengelig i våre nettbutikker i et bredt utvalg former og typer. Hvis du leter etter råd om du skal velge granulert mineralgjødsel eller flytende organisk plantenæring, har du kommet til rett sted. Vår nettbutikk tilbyr et utvalg av de beste gjødslene for potteplanter, inkludert tilsetningsstoffer og kosmetikk som passer perfekt for planter med dekorativt løvverk og de som blomstrer rikelig.

Dyrker du orkideer hjemme? Vurder den konsentrerte "Zielony Dom" Orkidégjødselen i en praktisk flaske, den populære og høyt verdsatte Florovit Orkidégjødselen eller Orchid Power plantenæring fra Compo, tilgjengelig i praktiske engangsapplikatorer. Agrecols Datura (djevelens trompet) gele-gjødsel vil hjelpe deg med å ta vare på disse vakre blomstene, mens den konsentrerte Kaktusgjødningen fra Substral (til 35 liter ferdigblandet løsning) vil tillate deg å dyrke sukkulenter på riktig måte.

Hvis stuen din er dekorert med majestetiske washingtonia, neanthe bella palmer eller datelpalmer, trenger du definitivt å investere i Florovit Palm, Yucca og Dracaena gjødsel. Vi anbefaler også de allsidige og svært effektive "Zielony Dom" All-purpose Gjødselstaver, samt den fremragende, organiske Biohumus vermicomposten fra Agrecol.

Utførlige beskrivelser og spesifikasjoner for våre gjødsel for potteplanter vil hjelpe deg med å ta riktig valg. Trenger du mer informasjon? Klikk bare på produktbildet eller navnet. Hver beskrivelse angir gjødseltypen, hvilke planter den anbefales for, og hvilke effekter du kan forvente ved bruk. Har du allerede funnet din favoritt? Legg den til i handlekurven og gå til kassen, eller utforsk våre andre avdelinger. Vi er her for å hjelpe deg med å systematisk og omfattende ta vare på potteplantene dine hjemme. Et høykvalitets gjødsel for potteplanter er grunnlaget for det strålende utseendet på samlingen din av bregner, fikentrær, orkideer og palmer. Vi gjør det mulig og rimelig å oppnå denne skjønnheten! Oppdag mer om vårt tilbud - dette er en beslutning som virkelig gir mening!

61.71 kr
65.14 kr