Gjødsel av potteplanter

Gjødsel for potteplanter er tilgjengelig i et bredt utvalg av former og typer. Hvis du leter etter anbefalinger og forslag, enten du skal velge en granulert mineralgjødsel eller flytende organisk plantemat, har du kommet til rett sted. Vår nettbutikk tilbyr et utvalg av de beste tilgjengelige potteplantegjødselene, tilsetningsstoffene og kosmetikkene som er dedikert til plantene med prydløvverk og de som blomstrer rikelig også.

Dyrker du orkideer hjemme? Velg den konsentrerte "Zielony Dom" orkide gjødsel i praktisk flaske, den populære og høyt verdsatte Florovit orkide gjødsel eller Orchid Power plante mat fra Compo, solgt i engangs, praktiske applikatorer. Agrecol Datura (djevelens trompet) gelgjødsel hjelper deg med å ta vare på disse vakre blomstene, og Substral-konsentrert kaktusgjødsel (for 35 liter klar til påføring) gjør at du kan dyrke sukkulenter riktig.

Skulle stuen din være dekorert med en storslått washingtonia, neanthe bella palm eller daddelpalme, må du definitivt investere i gjødsel Florovit Palm, Yucca og Dracaena. Vi anbefaler også de allsidige, brukervennlige og eksepsjonelt effektive "Zielony Dom" universalgjødselstikkene eller den utmerkede, organiske Biohumus vermicompost fra Agrecol.

Omfattende beskrivelser og spesifikasjoner av potteplantegjødsel vil hjelpe deg å ta det riktige valget. Hvis du trenger denne tilleggsinformasjonen, klikker du bare på produktbildet eller navnet. Hver beskrivelse angir typen gjødsel, hvilke planter anbefales det og hvilke effekter du kan forvente av å bruke den. Har du allerede funnet favoritten din? Legg den i handlekurven og betal, eller bla gjennom våre andre avdelinger. Vi er her for å hjelpe deg med å systematisk og omfattende ta vare på potteplantene dine hjemme. En høy kvalitet på gjødsel av potteplanter er grunnlaget for det praktfulle utseendet på bregne-, fikentre-, orkide- og palmeinnsamlingen. Vi gjør det mulig, enkelt å oppnå og ... virkelig rimelig! Vi inviterer deg til å lære mer om tilbudet vårt - dette gir virkelig mening!

Det er ingen produkter i denne seksjonen