Myntefrø

Oppdag gleden av å dyrke din egen peppermynte med vårt sortiment av Mynte frø, tilgjengelig i vår nettbutikk. Denne populære flerårige planten kan vokse opp til 70 cm høy og trives best i solrike områder med godt drenert, moderat fuktig, fruktbar jord.

Peppermynte er ikke bare en populær medisinsk plante, men den har også vært en allsidig og generasjonsprøvd nødvendighet i husholdninger. Den har koleagogiske, karminative, antibakterielle og beroligende egenskaper. Den er effektivt brukt for fordøyelsesproblemer, samt galleveier og leverdysfunksjoner. Mentol, en av de viktige eteriske oljene som peppermynte er rik på, er hovedingrediensen i produkter som tannkrem, tyggegummi og munnvann. I tillegg brukes peppermynte i mange retter og drikker, som limonade eller mojito cocktail. Selv om planten blomstrer i juli og august og tiltrekker insekter, er det godt å vite at den mister noen av sine aktive stoffer i blomstringsstadiet.

Mynte frø er også inkludert i vår spesielt utvalgte frøblanding for fordøyelsesvennlige urter, sammen med koriander og karve. Du kan være sikker på at alle frøene vi tilbyr er av høy kvalitet og har utmerket spiringsevne, siden de kun kommer fra pålitelige leverandører. Suksess i dyrking av disse fantastiske urtene er nesten garantert, forutsatt at de riktige vekstbetingelsene opprettholdes. Så hvis du vurderer å dyrke dine egne urter, nøl ikke - prøv våre Mynte frø i dag!