Varktøykasser

Verktøykasser og organisatorer er blant de mest essensielle elementene for enhver verksted, garasje eller hobbyatelier. Aldri mist de små skruene eller spikerne igjen, og ha alle skrutrekkerne og nøklene dine på ett sted - perfekt organisert. Er du nysgjerrig på hva vi har i vente for deg? Bla gjennom listen nedenfor!

Leter du etter en holdbar, men rimelig løsning? Utforsk vårt utvalg av polypropylenbrett fra Prosperplast. Verktøyorganisatorbrettet - 8 x 11,5 cm NP4, tilgjengelig i svart eller oransje, er et virkelig kupp og er bygget for å vare i mange år. Vi tilbyr også forskjellige størrelser: 10 x 15,5 cm (NP6-modell), 12 x 19,5 cm (NP8), 16 x 23 cm (NP10), 20 x 29 cm (NP12) og 24 x 39 cm (NP16). Tilpass din egen sett basert på dine personlige behov og størrelsene på hvert brett. Disse beholderne kan stables eller monteres på veggen. Oppdag hvordan denne oppsettet fungerer ved å klikke på Sett med brett, verktøyorganisatorer - 7 brett + tavle - NTBNP5. For de som søker større sett, inviterer vi deg til å utforske denne kategorien i sin helhet. Hvis du heller vil ha en verktøykasse i stedet for brett, ideell for lagring og transport av verktøy, kan du sjekke vår Verktøyorganisator med justerbare rom - 19,5 x 29 cm - NOR. Med sitt klare lokk er det enkelt å identifisere innholdet uten engang å måtte åpne den. Vi har også mindre og større varianter: for de med et bredt sett med verktøy, vurder NOR DUO dobbel verktøyorganisator 29 x 39 cm. Er du ofte på farten med verktøyene dine? Verktøykassen Caliber - 18'' - 46 cm eller Multicase Cargo verktøykasse, tilgjengelig i forskjellige størrelser, kan være akkurat det du trenger. Detaljerte spesifikasjoner, inkludert dimensjoner, antall kamre, rom og maksimal lastekapasitet for hver modell, er tilgjengelige i deres respektive beskrivelser. Klikk bare på produktnavnet for å lære mer! En romslig, robust og langvarig verktøyorganisator er en verdifull investering for kvaliteten på arbeidet ditt og gjør en fantastisk gave til DIY-entusiaster og håndverkere.

På Garden Seeds Market sin nettbutikk kan du kjøpe verktøyorganisatorer til konkurransedyktige priser. Vi garanterer produkter laget av materialer av høyeste kvalitet, robuste og holdbare, fra førsteklasses merker som Prosperplast, Fiskars og mer. Ikke la denne muligheten gå fra deg - opplev gleden av netthandel i dag!