hansker

Uansett om du ser etter hage, beskyttende eller tunge hansker, har vi det bredeste utvalget på markedet til eksepsjonell konkurransedyktige priser. Ikke nøl, velg den utmerkede kvaliteten og den høyeste arbeidskomforten. Ingen flere blåmerker, kutt, smertefulle korn, heller ikke frosne eller fuktede fingre. Lær mer om sortimentet vårt og velg de ideelle hansker!

Hvis du er ute etter billige hansker til mindre oppgaver hjemme, i garasjen eller hagen, kan du bestille Latex-belagte hanskene til hagearbeid og annet husholdningsarbeid med et spesielt sklisikkert lag på innsiden. Ønsker du å beskytte hender under lukking, graving og beskjæring av trær? Beskyttelseshanskene - med PVC-grepsprikker eller Comfort-hagehanskene vil gi riktig og stabilt grep. Touch latex-belagte hansker - tynne, tøybare og komfortable - vil gi en ekstra beskyttelse mot fuktigheten. Skulle du være mer interessert i en modell laget av tykkere, holdbart og pustende materiale, kan du bestille hagehansker fra Land eller Kurrebo hagehansker, som blant annet anbefales for arbeid utsatt for irriterende kjemikalier. Lette, vanntette drypphansker laget av spandex og polyuretan er ideelle for vår- og høstrydding og potetløfting. Sørg for å bestille et par tykke, varme og komfortable hagehansker fra Forester eller Celsius hagehansker med et Thinsulate-lag (brukt blant annet i produksjon av tur- og sportsplagg av førsteklasses kvalitet) til vinteren. Vi har nevnt bare en brøkdel av tilbudet vårt, bare se på listen nedenfor - du finner produktfotografier og beskrivelser av alle modeller som er tilgjengelige i vår butikk. Vi tilbyr et bredt utvalg av stiler og farger!

Kjøp premium, kvalitet, vanntett, varm og pålitelig hagearbeid og vernehansker, produsert av førsteklasses materialer, til eksepsjonelt rimelige priser. Vi tilbyr produkter fra de anerkjente selskapene, for eksempel den ledende leverandøren av hagesplagg, Nelson Garden. Det er så enkelt at du trenger å slutte å gruble: legg til den valgte modellen i handlekurven, bekreft kjøpet og la oss ta oss av resten. Vi inviterer deg til å besøke butikken vår så snart som mulig!

29.25 kr
36.28 kr
135.00 kr
140.45 kr
149.80 kr