Torvkrukker

Når så- og plantesesongen kommer, er det lurt å ha de nyttige torvkrukkene for hånden. Hvis du er lidenskapelig opptatt av vellykket hagearbeid, se gjennom vårt utvalg og kjøp høykvalitets, miljøvennlige plantepotter til konkurransedyktige priser. Vi er stolte av å presentere vårt brede utvalg av torvkrukker i alle mulige størrelser og former. Ta en titt!

Beholdere laget av naturlige materialer gir spirende frø og raskt voksende planter optimal temperatur og fuktighet. Enda viktigere er at du ikke trenger å ta plantene ut før transplantasjon, fordi disse pottene er 100% biologisk nedbrytbare. Oppsummert, hvis du ønsker sunne planter med sterke rotsystemer og setter pris på miljøvennlige og kostnadseffektive løsninger, ta en titt på våre firkantede og runde torvkrukker. Du vil finne både mindre såpotter, 5-8 cm brede, og større beholdere med omtrent 20 cm i diameter. Vi tilbyr sett med et dusin eller flere dusin potter til rimelige priser. Ta også en titt på våre kokosfiberplater og de ekspanderende GrowBlock-pottene. Disse produktene er laget av komprimert kokosfiber som fungerer som en svamp og absorberer og frigjør vann i samsvar med plantenes behov.

Vi tilbyr praktiske, funksjonelle, kostnadseffektive og miljøvennlige løsninger. Bla gjennom tilbudet i vår nettbutikk for å finne produktene som passer dine behov. Vi garanterer utmerket kvalitet på alle våre torvkrukker. Vi oppfordrer deg til å gjøre et kjøp allerede i dag!