• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Hunterjevi lonci

Hunterjevi lonci so spet modni - izvedejte več o preprostem načinu priprave odličnih obrokov na prostem. Oglejte si, naročite, preizkusite in okusne hrenovke bodo postale stabilen del vašega prazničnega jedilnika!

Naša spletna trgovina ponuja visoko kakovostne lončke za lov na železo, izdelane s tehnologijo litja pod tlakom. Učinkovita metoda izdelave in izjemno trpežen material, iz katerega so izdelani vsi deli lonca, zagotavljata njihovo zanesljivost. Podarjamo dostopne cene za lonce z ognjem, ki jih dobavi priznani proizvajalec. Nikoli ne boste nezadovoljni s kakovostjo, ki jo ponujamo. Poglej! 5 ali 8-litrski lonec za lov na litega železa - lonec za kres je najboljša izbira za začetnike. Ste že okusili pečene enolončnice in nameravate na zabavo povabiti skupino prijateljev, naročite velik 11 ali 16-litrski lonec. V naši prodajalni boste našli tudi emajlirane lončke iz litega železa, ki so prav tako trpežne in zanesljive, a enostavnejše za čiščenje. Naši lovski lonci so enostavni za uporabo: vsak je sestavljen iz lonca, prilegajočega se pokrova, močnega ročaja pokrova in stabilnih nog, ki jih lahko po potrebi zlahka odstranite. Enolončnice, pripravljene v lovski loncu, navdušijo z okusom, so zdrave in presenečajo z bogato aromo. Še pomembneje je, da ne zahtevajo nenehnega mešanja in preverjanja. Lonec iz litega železa ponuja odlično rešitev za vse ljubitelje žara, ki so ves čas utrujeni od gledanja hrane z žara. Naši lonci vam bodo omogočili zabavo zunaj tudi v hladnejših dneh, saj akumulirate in učinkovito vodite toploto. Bi radi izvedeli več? Oglejte si opise izdelkov in brskajte po slikah!

Kupite lonec za kres po dostopni ceni in popestrite svoje večere na vrtu. Vljudno vas vabimo, da pobrskate po naši ponudbi in vam želimo prijetno pojedino!