• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Саксиите на Хънтър

Съдовете на Хънтър отново са на мода - научете повече за прост начин за приготвяне на отлични ястия на открито. Обърнете внимание, поръчайте, опитайте и вкусните яхнии с гореща тенджера ще станат стабилна част във вашето празнично меню!

Нашият онлайн магазин предлага висококачествени съдове за лов на желязо, произведени по технологията за леене под налягане. Ефективният метод на производство и изключително траен материал, който всички части на саксия са направени, гарантират тяхната надеждност. Ние даваме достъпни цени за съдове за котлови, доставени от известен производител. Никога няма да останете недоволни от качеството, което предлагаме. Погледни! 5 или 8-литров чугунен съд за ловуване - котел е най-добрият избор за начинаещи. Дегустирали ли сте вече печени яхнии и планирате да поканите група приятели на вашето парти, поръчайте голям 11 или 16-литров съд. В нашия магазин ще намерите също емайлирани чугунени съдове, които са толкова трайни и надеждни, но по-лесни за почистване. Саксиите на нашия ловец са лесни за използване: всяка се състои от саксия, подходящ капак, здрава дръжка на капака и стабилни крака, които можете лесно да извадите, ако е необходимо. Яхниите, приготвени в саксия на ловец, радват с вкуса, са здравословни и изненадват с богатия аромат. Това, което е още по-важно, те не изискват постоянно разбъркване и проверка. Тенджера, изработена от чугун, предлага чудесно решение за всички любители на барбекю, които са уморени да гледат храната на скара през цялото време. Нашите саксии ще ви позволят да купонясвате навън дори и в по-студените дни, защото натрупвате и провеждате топлина ефективно. Искате ли да научите повече? Разгледайте описанията на продуктите и прегледайте изображенията!

Купете саксия за огън на достъпна цена и направете вечерите си в градината още по-приятни. Любезно ви каним да разгледате нашето предложение и да ви пожелаем приятен празник!