• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Hunter's krukor

Hunter's grytor är vogue igen - lära dig mer om ett enkelt sätt att förbereda utmärkta måltider utomhus. Ta en titt, beställ, prova och de smakliga hotpot-grytorna blir en stabil del i din festliga meny!

Vår onlinebutik erbjuder högkvalitetsjärnkrukor tillverkade med tryckgjutningstekniken. Den effektiva produktionsmetoden och extremt hållbart material som alla delar av en kruka har gjorts för garanterar deras pålitlighet. Vi ger överkomliga priser för bålkrukor från en känd tillverkare. Du kommer aldrig att vara missnöjd med den kvalitet vi erbjuder. Ta en titt! En 5 eller 8-liters gjutjärnspott - bålpanna är det bästa valet för nybörjare. Har du redan smakat rostade grytor och planerar att bjuda in en grupp vänner till ditt parti, beställ stor 11 eller 16-liters kruka. Du hittar även emaljerade gjutjärnkrukor, som är lika hållbara och pålitliga men ändå lättare att rengöra, i vår butik. Våra jägares krukor är enkla att använda: var och en består av en kruka, ett passande lock, ett starkt lockhandtag och stabila ben som du lätt kan ta bort om det behövs. Grytor som tillagas i en jägares gryta glädjer sig med smaken, är friska och överraskande med den rika aromen. Vad som är ännu viktigare, de kräver inte konstant omrörning och kontroll. En gryta gjord av gjutjärn erbjuder en bra lösning för alla grillälskare som är trötta på att vakta över den grillade maten hela tiden. Våra krukor tillåter dig att festa ute även på kallare dagar, eftersom ackumuleringen och ledningen värmer effektivt. Vill du lära dig mer? Kolla in produktbeskrivningar och bläddra igenom bilderna!

Köp en bålpanna till ett överkomligt pris och gör dina kvällar i trädgården ännu trevligare. Vi inbjuder dig att bläddra igenom vårt erbjudande och önskar dig en trevlig fest!