• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Lovačke posude

Hunterove posude ponovno su modne - naučite više o jednostavnom načinu pripreme izvrsnih jela na otvorenom. Pogledajte, naručite, isprobajte i ukusne jufke s vrućim kuhanjem postat će stabilan dio vašeg svečanog jelovnika!

Naša internetska trgovina nudi visokokvalitetne lonce za lov na željezo proizvedene tehnologijom lijevanja pod tlakom. Učinkovita metoda proizvodnje i izuzetno izdržljiv materijal od kojeg su napravljeni svi dijelovi lonca garantiraju njihovu pouzdanost. Dajemo povoljne cijene za posude za krijeve poznatih proizvođača. Nikada nećete biti nezadovoljni kvalitetom koju nudimo. Pogledaj! Lonac za lov na lijevanog željeza od 5 ili 8 litara - lonac za krijes najbolji je izbor za početnike. Jeste li već kušali pečene račiće i planirate pozvati grupu prijatelja na zabavu, naručite veliki lonac od 11 ili 16 litara. U našoj trgovini također ćete naći emajlirane posude od lijevanog željeza, koje su trajne i pouzdane, a istovremeno jednostavnije za čišćenje. Naše lovačke posude su jednostavne za korištenje: svaka se sastoji od lonca, prikladnog poklopca, snažne ručke poklopca i stabilnih nogu koje prema potrebi možete lako ukloniti. Paprike pripremljene u lovačkom loncu oduševljavaju ukusom, zdrave su i iznenađuju bogatom aromom. Ono što je još važnije, ne zahtijevaju stalno miješanje i provjeru. Lonac napravljen od lijevanog željeza nudi sjajno rješenje za sve ljubitelje roštilja koji su umorni stalno paziti na hranu s roštilja. Naši lonci će vam omogućiti zabavu vani i hladnije dane, jer nakupljaju i provode toplinu učinkovito. Želite li saznati više? Pogledajte opis proizvoda i pregledavajte slike!

Kupite lonac za krijes po pristupačnoj cijeni i učinite svoje večeri u vrtu još ugodnijim. Ljubazno vas pozivamo da pregledate našu ponudu i želimo vam ugodnu gozbu!