• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Hunterin ruukut

Hunterin ruukut ovat taas muodissa - opi lisää yksinkertaisesta tavasta valmistaa erinomaisia aterioita ulkona. Katso, tilaa, kokeile ja maukasta hotpot -pataosta tulee vakaa osa juhlavalikkoasi!

Verkkokaupassamme on korkealaatuisia rautametsästäjien ruukuja, jotka on valmistettu painevalun tekniikalla. Tehokas valmistusmenetelmä ja erittäin kestävä materiaali, jonka kaikki ruukun osat on valmistettu, takaavat niiden luotettavuuden. Annamme kohtuuhintaisia hintoja tunnetun tuottajan toimittamiin nuotioruukkuihin. Et koskaan ole tyytymätön tarjoamaamme laatuun. Katso! 5 tai 8 litran valurautainen metsästäjän potti - kokko on paras valinta aloittelijoille. Oletko jo maistanut paahdettuja muhennoksia ja aiot kutsua ystäväryhmän juhliin, tilata iso 11 tai 16 litran potti. Löydät myymälästämme myös emaloituja valurauta-ruukkuja, jotka ovat yhtä kestäviä ja luotettavia, mutta silti helpommin puhdistettavia. Metsästäjämme ruukut ovat helppokäyttöisiä: kukin koostuu ruukusta, istuvasta kannesta, vahvasta kannen kahvasta ja tukevista jaloista, jotka voit helposti poistaa tarvittaessa. Metsästäjän potissa valmistetut haut ilahduttavat makua, ovat terveellisiä ja yllättävät rikkaalla aromilla. Mikä on vielä tärkeämpää, ne eivät vaadi jatkuvaa sekoittamista ja tarkistamista. Valuraudasta valmistettu astia tarjoaa loistavan ratkaisun kaikille grilliharrastajille, jotka ovat kyllästyneitä tarkkailemaan grillattua ruokaa koko ajan. Kattilamme antavat sinun juhlia ulkona myös kylmempinä päivinä, koska ne kerääntyvät ja käyttävät lämpöä tehokkaasti. Haluatko tietää enemmän? Katso tuotekuvaukset ja selaa kuvia!

Osta nuotion ruukku edulliseen hintaan ja tee iltaisesi puutarhassa vieläkin nautinnollisempi. Kutsumme sinut selaamaan tarjouksemme ja toivotamme nautinnollista juhlaa!