Baja tomato

Selamat datang ke bahagian baja Tomato. Itu tergolong dalam kategori baja terpenting di kedai dalam talian kami. Sekiranya anda menanam sayur-sayuran yang sangat baik ini (buah, sebenarnya), anda mesti melihat lebih dekat pemilihan baja tomato organik dan mineral kami. Terlepas dari kenyataannya, jika anda memiliki rumah hijau yang penuh dengan pelbagai jenis tomato, beberapa semak di bawah penutup kerajang yang tidak dipanaskan atau hanya sebilangan tomato ceri dalam periuk di balkoni - semua tanaman ini mempunyai keperluan pemakanan yang serupa dan tinggi. Anda harus menyuburkannya secara berkala agar mereka tumbuh dengan sihat, tumbuh luas dan berbuah banyak.

Itulah sebabnya kami mempunyai begitu banyak produk penjagaan tomato! Kami mempunyai baja berbutir terbaik, seperti 100% BIO Tomato dan Pupuk Lada organik dari Natura, baja Florovit Tomato dan Pepper mineral lengkap, Pupuk Eko Sasaran untuk Herba, Tomat dan Timun dengan humus dan Target Tomato Tahan Lama, Paling Efisien , Baja Timun dan Herba. Sekiranya anda lebih suka baja cair yang diaplikasikan dengan penyiraman, pilih Baja Tomat dan Herba Ramah Lingkungan dari Substral (pekat untuk larutan penyiraman 140 liter) atau Baja Tomat Organik dan Baja Timun dari Target. Kami juga menawarkan bahan tambahan kecemasan yang sangat baik dan berkesan yang disarankan sekiranya kekurangan nutrien dan memerangi penyakit dan perosak: Pupuk Tomat Kecemasan "Magiczna Siła" (Kuasa Ajaib) dari Substral dan "Zdrowy Pomidor" (Tomato Sihat) Baja Daun dengan Zink dari Zielony Dom.

Ini bukan semua yang kami tawarkan! Kami sentiasa meningkatkan pilihan baja tomato kami dengan produk baru untuk memberi anda pengalaman membeli-belah yang memuaskan. Kami menjamin harga yang berpatutan dan penghantaran ke rumah yang pantas dan pantas Pilih produk dari jenama terkenal dan beli baja tomato profesional, yang komposisinya seimbang memastikan pertumbuhan yang harmoni dan tanaman buah-buahan yang kaya dan kaya dengan vitamin. Anda dijemput untuk lawatan membeli-belah yang hebat di Garden Seeds Market!

There are no products in this section